Έχουν γραφτεί πολλές γραμμές για το πολυαναμενόμενο reboot του Sex And The City, με τίτλο And Just Like That, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αρκετές. Το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα το trailer, σύμφωνα με το οποίο η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου με δυο επεισόδια. Τα υπόλοιπα οκτώ επεισόδια της σεζόν -στο σύνολο θα είναι δέκα- θα κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη.

Το «And Just Like That» αφηγείται ένα καινούργιο κεφάλαιο των Carrie (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), Miranda (Σίνθια Νίξον) and Charlotte (Κριστίν Ντέιβις) ενώ συνεχίζουν τις περίπλοκες ζωές τους, την αγάπη και την καριέρα τους στη Νέα Υόρκη, στα 50 τους πλέον χρόνια.

Πρόσφατα μάλιστα αποκαλύφθηκε και ο τρόπος με τον οποίο η Samantha Jones, θα βρίσκεται εκτός σεναρίου. “Προχωράμε στην απουσία της πολύ γρήγορα”, ανέφερε άνθρωπος που σχετίζεται με τη σειρά στη Daily Mail. Οι τηλεθεατές θα μάθουν ότι η Samantha και η Carrie μάλωσαν επειδή λήγει η συνεργασία τους. Η Carrie δηλαδή σταματά να έχει την Samantha υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων κι έρχεται ολική ρήξη στη σχέση τους. Η ίδια πηγή ανέφερε πως θα δούμε την Carrie ν’ αναπολεί τη φίλη της, να της λείπει και να θέλει να φτιάξουν της σχέση τους.

Δείτε το πολυαναμενόμενο trailer

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below