Σημείο συνάντησης για τους απανταχού λάτρεις της τέχνης έγινε πριν από λίγες ημέρες το κέντρο της Αθήνας, χάρη στην επιτυχημένη, διεθνή έκθεση ART ATHINA.

Η μεγαλύτερη ετήσια εικαστική διοργάνωση στην Ελλάδα, συμπλήρωσε φέτος 28 χρόνια παρουσίας, συγκέντρωσε έργα από πάνω από 80 χώρους τέχνης και είχε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Projects με ανεξάρτητους χώρους τέχνης, συμμετοχές Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, συζητήσεις με προσκεκλημένους καλλιτέχνες, διευθυντές μουσείων και καταξιωμένους επιμελητές, αφιερώματα σε πρωτοπόρους καλλιτέχνες της ελληνικής video art από τις δεκαετίες του ’80 και ’90 καθώς και αρχειακό υλικό από παλαιότερες διοργανώσεις της Αrt Athina κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι παρευρέθηκαν στο Ζάππειο από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

Το παρόν στην ART ATHINA έδωσε και το Bombay Sapphire, το premium gin που στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε έκφραση και πειραματισμό. Το Bombay Sapphire & Tonic σε παγωμένα cans ενθουσίασε τον κόσμο, που έσπευσε στην ART ATHINA για να ανακαλύψει τις σύγχρονες τάσεις της Τέχνης, τη σημαντική δουλειά καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

Το opening party στο κέντρο της πόλης και ο BOMBAY ART MONTH

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και στο υπέροχο Athénée της οδού Βουκουρεστίου, με το Bombay Sapphire premium gin να ξεσηκώνει τους καλεσμένους. Εκεί, στα πηγαδάκια που στήθηκαν μέσα και έξω, η σύγχρονη Τέχνη -όπως έλαμψε στη φετινή ART ATHINA- ήταν το κεντρικό θέμα.

Η αξέχαστη βραδιά συνεχίστηκε και στο dancefloor, απολαμβάνοντας cocktails που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση: το ART LOVER (Bombay Sapphire Premium Gin, Premium Tonic Water & lime) και το GIN & CREATIVITY (Bombay Sapphire Premium Gin, Martini Prosecco, Pink Grapefruit Soda & a grapefruit slice).

Δορυφορικά της ART ATHINA το Bombay Sapphire βρέθηκε τις ίδιες μέρες και στα ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων σε μερικές από τις πιο σημαντικές γκαλερί της Αθήνας και έτσι δημιουργικά cocktails προσφέρθηκαν στην Breeder της οδού Ιάσωνος, στην Intermission και στην Carwan της οδού Πολυδεύκους στον Πειραιά, αλλά και στον νέο χώρο της Dio Horia gallery στην Ακρόπολη.

Όλα τα παραπάνω αποτέλεσαν μονάχα την αρχή του ΒΟΜΒΑΥ ART MONTH, μιας πρωτοβουλίας που φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της Τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics που θα βρείτε σε επιλεγμένα bar από άκρη σ’ άκρη της πόλης.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below