Έχεις δει τους κοιλιακούς της Dua Lipa τελευταία; Θα φανταζόταν κανείς ότι αφιερώνει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο προκειμένου να χάσει όλο το περιττό λίπος και να κερδίσει γράμμωση στους μύες της. Κι όμως η Dua έχει new rules and she counts them και αφιερώνει μόλις 15′ κάθε μέρα στη γυμναστική της!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blua Lipa 💙 (@dualipa) on

«Προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ. Το πρόγραμμά μου είναι τόσο πιεστικό που νιώθω ότι θα πρέπει να προσπαθήσω να βρω χρόνο για να κάνω κάτι για τον εαυτό μου κάθε μέρα», λέει. «Μού αρέσει να κάνω κάτι γρήγορο, όπως ένα 15λεπτο HIIT (High-intensity interval training) πρόγραμμα, που μπορώ να το κάνω πριν ξεκινήσω τη μέρα μου», εξηγεί. «Εάν έχω δουλειές πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σηκώνομαι ώρες πριν για να γυμναστώ. Οπότε ακολουθώ ένα γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής υψηλής έντασης, κάνω ένα ντους, τρώω πρωινό και φεύγω», λέει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blua Lipa 💙 (@dualipa) on

«Όταν έχω λίγο περισσότερο χρόνο μού αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικά είδη γυμναστικής σε κάθε πόλη που είμαι. Μού αρέσει η γιόγκα, οι πιλάτες, το μποξ και το spinning. Ό,τι και να είναι, μού αρέσει να το αλλάζω κάθε μέρα για να έχει η γυμναστική μου ενδιαφέρον», λέει.