Η Ηilaria Thomas Baldwin, είναι παντρεμένη με τον Alec Baldwin εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει μαζί του ήδη τέσσερα παιδιά. Βέβαια στο σώμα της, δεν έχουν αφήσει κανένα σημάδι οι τέσσερις αυτές γέννες, είναι πραγματικά σα να μην έγιναν ποτέ.

Στα 34 της χρόνια έχει μάλλον το απόλυτο #bodygoals σώμα και αυτό το οφείλει κυρίως στη yoga και στη διατροφή της. Στο λογαριασμό της στο Instagram έχει 400+ χιλιάδες ακολούθους και προσφέρει συμβουλές διατροφής και άσκησης ενώ τα tutorial της συνήθως ξεχειλίζουν από sexiness.

Eκτός από τις διατροφικές όμως συμβουλές ή τις γυμναστικές ασκήσεις, αυτή τη φορά έδωσε και ένα tip το οποίο όπως τόνισε θα αλλάξει προς το καλύτερο την ερωτική ζωή των γυναικών.

Υποστηρίζει λοιπόν ότι η συγκεκριμένη άσκηση θα δυναμώσει τους μυς οι οποίοι προκαλούν τον οργασμό και θα “διδάξει” στο σώμα πως να κουνιέται για να διεγείρει τα αισθητήρια που τον προκαλούν.

Εμείς να προσθέσουμε ότι αυτή η άσκηση θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τη γυναίκα όταν είναι στη ιεραποστολική στάση στην οποία τα περισσότερα ζευγάρια κάνουν πιο συχνά σεξ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις