Η αεροσυνοδός Kat Kamalani από τις Η.Π.Α πρόσφατα έγινε γνωστή παγκοσμίως γιατί μοιράστηκε με τον κόσμο τη δική της ρουτίνα, δίνοντας οδηγίες και συμβουλές για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε κάθε φορά που μένουμε σε ένα ξενοδοχείο για να είμαστε ασφαλείς.

Για την ακρίβεια, το εν λόγω TikTok βίντεο, έχει ξεπεράσει τις 6 εκατ. θεάσεις και το 1,5 εκατ. likes και την ακολουθεί από το lobby του ξενοδοχείου και το διάδρομο μέχρι το δωμάτιό της προσφέροντας απλόχερα τη… σοφία της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

View this post on Instagram

 

Happy, grateful and present

A post shared by Kat Kamalani (@katkamalani) on

Μεταξύ των do’s και don’ts που αναφέρει είναι τα εξής:

«Πρώτα από όλα ποτέ μην λέτε δυνατά τον αριθμό του δωματίου σας, σε περίπτωση που είναι κάποιος κοντά δε θέλετε να ξέρει πού μένετε. Πάντα να τσεκάρετε ότι κανένας δεν είναι πίσω σας όταν μπαίνετε στο δωμάτιο. Αφού μπείτε στο δωμάτιο, ελέγξτε αν είναι κάποιος μέσα, πίσω από κουρτίνες, κάτω από το κρεβάτι κτλ», ενώ τονίζει ότι η πόρτα πρέπει να κλειδώνεται, διπλά κιόλας αν υπάρχει διπλή κλειδαριά.

Ύστερα, επισημαίνει ότι πρέπει να ελέγχουμε τις γωνίες του στρώματος του κρεβατιού για κοριούς και να αφαιρούνται όλα τα διακοσμητικά μαξιλάρια και το σκέπασμα, γιατί τα ξενοδοχεία «ποτέ δεν τα πλένουν αυτά». Όσο για τις αποσκευές δεν πρέπει να τοποθετούνται δίπλα στο κρεβάτι, διότι έχουν περάσει από ένα ολόκληρο αεροδρόμιο και είναι «αηδιαστικές». Το βίντεο κλείνει με τη συμβουλή της τοποθέτησης των τροφίμων στο ψυγείο και αν δεν υπάρχει αυτό, στην παγωνιέρα.

@katkamalaniHOTEL HACKS from a flight attendant! ##hotelhack ##flightattendantlife ##hoteltips ##travelhack ##fyp ##traveltips♬ original sound – katkamalani

Ένα αντίστοιχο how to video από τα χεράκια της για την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, λογικά θα εκτοξευόταν…

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below