Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε όλες εμάς που βαριόμαστε πολύ τη γυμναστική αλλά θέλουμε να κάψουμε καθημερινά θερμίδες και να έχουμε ένα υπέροχο κορμί. Πώς θα το καταφέρουμε;

Ακριβώς όπως και οι Γαλλίδες, οι οποίες, έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: Δεν τους αρέσει και τόσο να περνούν χρόνο στα γυμναστήρια. Πώς γίνεται όμως να έχουν υπέροχα σώματα; Είναι πολύ απλό. Το μυστικό κρύβεται στον τρόπο ζωής τους!

Ποιο είναι λοιπόν το lifestyle τους; Οι Γαλλίδες περπατούν. Προτιμούν να καλύψουν μια απόσταση με τα πόδια παρά να πάρουν το αυτοκίνητό τους. Χρησιμοποιούν τις σκάλες αντί για το ασανσέρ. Αν οι αποστάσεις είναι κοντινές θα τις δεις να χρησιμοποιούν το ποδήλατό τους και όχι να παίρνουν ταξί.

Γενικά λοιπόν, μπορεί να μη χτυπιούνται στα γυμναστήρια, αλλά έχουν εντάξει στην καθημερινοτητά τους τη φυσική άσκηση. Περπατούν και το απολαμβάνουν, ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες, κάνουν ποδήλατο και φυσικά βλέπουν τις δουλειές τους σπιτιού σαν ένα τρόπο να κάψουν θερμίδες. Αν συνυπολογίσετε όλα αυτά σε καθημερινή βάση, ξέρετε πόσες θερμίδες θα κάψετε και πόσο θα ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας; Κάντε το με το γαλλικό τρόπο και θα εκπλαγείτε!

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below