Εδώ στο Marie Claire αγαπάμε τις μουσούδες και τις ουρές και σήμερα γιορτάζουμε μαζί με τα κατοικίδιά μας την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.
Τα περισσότερα από τα ζωάκια μας ήρθαν από το δρόμο, τα συναντήσαμε μωρά ή στο λυκόφως της ζωής τους, αλλά δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις κασκαρίκες και τη σοφία τους.
Τα ζώα έχουν το βλέμμα του Θεού, όλοι εμείς που συγκατοικούμε μαζί τους το ξέρουμε καλά. Υιοθετήστε κι εσείς ένα και γεμίστε τη ζωή σας αγάπη.
Αϊσα, Βαγγέλη, Βανίλια, Ζιζού, Κεν, Μπούρδα, Πλούτο, Lego, Michiko, Muerte, σας ευχαριστούμε που μας βρήκατε,
τα κορίτσια σας.

H Αϊσα και ο Ζιζού της Γαλάτειας σε μια σπάνια στιγμή ηρεμίας.

Είναι και οι δύο γύρω στα 11 και οι πιο διαφορετικοί χαρακτήρες στον κόσμο: Εκείνος, ένα κακομαθημένο μαλτεζάκι που πήρε το όνομά του από το παρατσούκλι του Θεού της μπάλας Ζινεντί Ζιντάν κι εκείνη, ένα καλόψυχο μπασταρδάκι με χρυσή καρδιά ριτρίβερ. Τα ετερώνυμα έλκονται και η συγκατοίκηση έχει πλάκα, επιβεβαιώνουν.

Ο Βαγγέλης της Έστας είναι κατά βάθος μέγας φασιονίστας.

Ο Βαγγέλης, ένας σοβαρός κύριος 7 χρονών, είναι συνήθως σιωπηλός. Παρατηρεί με ενδιαφέρον τις κινήσεις γύρω από την κουζίνα, κυνηγάει με μανία το πιο άνετο σημείο του σπιτιού, μιλάει διαρκώς με τα μάτια και αν και είναι απο χωριό (κάπου στην Εύβοια) έχει αποκτήσει αστικές συνήθειες στις καθημερινές του βόλτες στο Παγκράτι. 

Η Βανίλια της Αναστασίας είναι top model από τη Νορβηγία.

Η Βανίλια, που πλησιάζει τα 5, ονειρεύεται τα φιορδ, το χιόνι και τον Ghost του Jon Snow.

O Κεν της Σουζάνας έχει γυρίσει την πλάτη στο Χόλιγουντ για να μείνει κοντά στην αγαπημένη του.

Δεν έχει κλείσει τα 2, όποτε όπως καταλαβαίνετε έχει μεγάλα ποσοστά ενέργειας! Δαγκώνει ό,τι βρει, τρέχει όπου βρει, αλλά μόλις βλέπει τη (μαμά) Σουζάνα, κάθεται και για κανένα χάδι. Μετά πάλι κυνηγάει το παιχνίδι του. Ο (κούκλος) Κεν πήρε το πολύ επιτυχημένο του  όνομα από το επίθετο της μαμάς του και ουδεμία συσχέτιση δεν υπάρχει με το αγόρι της Μπάρμπι, το διευκρινίζει!

Ο Lego της Λίνας με την αγαπημένη του καλοκαιρινή συνήθεια, peeling στη μύτη.

Ο Lego είναι 12μιση χρονών και με τη Λίνα είναι αχώριστοι. Πάνε μαζί παντού, φυσικά και διακοπές. Ο Lego, που παραθερίζει στη θάλασσα από 6 μηνών, είναι δεινός κολυμβητής και βουτηχτής.

Η Μπούρδα της Σοφίας σε δοκιμαστικό για το Playcat.

Η Μπούρδα, μια κομψή κυρία τεσσάρων Μαϊων, τα πάει εξίσου καλά με σκύλους και γάτες, αρκεί να της φέρονται σαν να είναι ο Ντον Κορλεόνε, δηλαδή να τη σέβονται.

Ο Πλούτο της Σοφίας, έχει διαβάσει το Savoir Vivre και δίνει πάντα το χέρι του όταν τον συστήνουν.

Ο Πλούτο, ένας ώριμος κύριος 7μιση χρονών πολύ αγαπησιάρης, θα σηκωθεί στα ποδαράκια του και θα πάρει αγκαλιά όποιον χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας. Συνεργάζεται εθελοντικά με μη κυβερνητικές ομάδες για την προώθηση της ισότητας και της συμφιλίωσης ανάμεσα σε γάτες και σκύλους.

Η Michiko της Αναστασίας είναι χούλιγκαν του Ιωνικού.

Η Michiko (Kakutani) πήρε το όνομά της από την κριτικό λογοτεχνίας των New York Times. Η ονοματοδοσία δεν βοήθησε καθόλου αφού, δυστυχώς, η Michiko στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται αποκλειστικά με το κυνήγι τσαλαπετεινού.

Η Muerte της Αναστασίας ξέρει τι γίνεται στην τελευταία σεζόν του Game of Thrones.

Την (Gipsy) Muerte τη βρήκε (η φίλη της Αναστασίας) η Ελιάνα στη μέση της Βουλιαγμένης παραμονές της Ημέρας των Νεκρών, της μεξικάνικης γιορτής που της χάρισε τελικά το όνομά της. Έχει μονίμως ύφος three eyed raven (ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ) και συμπεριφέρεται αναλόγως.

Ο Lego της Λίνας ρεμβάζει στην ακρογιαλιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below