#advertorial

Ως μία πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα, έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας. Τα παιδιά, την εργασία, το σπίτι, τον σύζυγο, τους φίλους και όλα εκείνα που σας αρέσει να κάνετε για τον εαυτό σας. Με όλα αυτά είναι εύκολο να νιώσετε πίεση και άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε σε μία τάξη την καθημερινότητά σας και να νιώσετε λιγάκι πιο χαλαρές.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τρεις βασικούς, οι οποίοι θα συμβάλλουν στο να γίνει η ζωή σας πιο ήρεμη και πιο οργανωμένη.

 

1. Κρατήστε ένα οικογενειακό ημερολόγιο

Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο απαιτητικός και όταν συνδυάζεται με την εργασία μας γίνεται ακόμη δυσκολότερος. Το ίδιο και όταν συνδυάζεται με τις υποχρεώσεις των παιδιών και της οικογένειας. Καθημερινά πρέπει να θυμάστε δεκάδες πράγματα, τα οποία δεν αφορούν απαραίτητα εσάς, ενώ για αρκετές ώρες πρέπει να κινείστε μαζί με τα παιδιά στις δραστηριότητές τους. Πώς να μην κουραστείτε μόνο και μόνο στη σκέψη; Δεν μπορείτε να τα θυμάστε όλα. Το ανθρώπινο μυαλό δεν είναι ηλεκτρονική συσκευή που αποθηκεύει αυτομάτως τις πληροφορίες που λαμβάνει και με τις οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις να αυξάνονται διαρκώς το μην ξεχάσετε κάτι γίνεται σχεδόν ακατόρθωτο.

Για να καταφέρετε να αντιμετωπίσετε αυτό το «χάος» πληροφοριών οργανώστε την καθημερινότητά σας σε ένα ημερολόγιο. Σημειώστε τα σημαντικότερα που περιέχει το πρόγραμμά σας, αλλά και τα πιο απλά. Έτσι, θα ανατρέχετε σε αυτό κάθε φορά που κάτι σας μπερδεύει ή το ξεχνάτε, θα γνωρίζετε με μεγαλύτερη ακρίβεια το τι πρέπει να κάνετε μέσα στην ημέρα και θα οργανώνετε τον χρόνο σας κατάλληλα.

2. Επιλέξτε έξυπνα τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού

Όσο κι αν ορισμένες φορές τρομάζουμε με την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας, άλλο τόσο ευχαριστούμε για τις ευκολίες που μας προσφέρει. Πλέον, με τις «έξυπνες συσκευές» ορισμένες δουλειές του σπιτιού γίνονται πολύ εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, ακόμα και αν εμείς δεν βρισκόμαστε σε αυτό.

Βασικές συσκευές για κάθε σπίτι είναι το ψυγείο, η ηλεκτρική κουζίνα και φυσικά το πλυντήριο. Ειδικά, το τελευταίο από τη στιγμή που εφευρέθηκε βοήθησε τα μέγιστα κάθε νοικοκυριό. Ας δούμε τα έξυπνα πλυντήρια ρούχων της LG.

Τα LG πλυντήρια με την τεχνολογία Steam+™ & Wrinkle Care, μειώνουν τις ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα, ενώ εξαλείφουν και το 99,9% των αλλεργιογόνων*, όπως τα ακάρεα σκόνης.

Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Η τεχνολογία AI DD™, όπως ονομάζεται, ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων. Παράλληλα, τα μοντέλα με μεγάλη χωρητικότητα πλύσης** διευκολύνουν κατά πολύ τις οικογένειες, καθώς φτάνουν από 10 έως τα 12 κιλά, μειώνοντας, με αυτόν τον τρόπο, τις πλύσεις (και την ενέργεια) που απαιτούνται εβδομαδιαίως ή καθημερινώς για το πλύσιμο των ρούχων.

Επίσης τα μοντέλα πλυντηρίων της LG, με ενεργειακή κλάση Α***, το υψηλότερο επίπεδο στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G), εξοικονομούν ενέργεια προσφέροντας, ταυτόχρονα, κορυφαία απόδοση. Τέλος, η τεχνολογία TurboWash™, προσφέρει την άνεση της ολοκληρωμένης πλύσης και άψογα αποτελέσματα, σε μικρότερη χρονική διάρκεια.

Κι αν ψάχνετε μία συσκευή που όχι μόνο πλένει, αλλά και στεγνώνει τα ρούχα, τότε το LG πλυντήριο – στεγνωτήριο είναι αυτό που χρειάζεστε. Δύο συσκευές σε μία προσφέρουν μοναδικά αποτελέσματα εξοικονομώντας την ίδια στιγμή χώρο.

Σημειώνεται ότι οι τεχνολογίες που ενσωματώνει το κάθε μοντέλο ενδέχεται να διαφοροποιούνται.

*Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.

**Η χωρητικότητα πλύσης διαφέρει ανά μοντέλο.

***Η ενεργειακή κλάση διαφέρει ανά μοντέλο.

3. Οργανώστε ηλεκτρονικά τα ψώνια και τις πληρωμές σας

Οι πληρωμές λογαριασμών και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ανήκουν επίσης στους τομείς που η τεχνολογία βελτίωσε κατά πολύ. Σκεφτείτε πόση ώρα θα χάνατε από τη δουλειά ή τα παιδιά σας, καθώς θα περιμένατε στην ουρά για την πληρωμή λογαριασμού σε κάποια ΔΕΚΟ ή στο σούπερ μάρκετ στην ουρά στο ταμείο πίσω από τα γεμάτα με ψώνια καρότσια. Πλέον, μπορείτε με ένα κλικ να εξοφλήσετε κάθε σας λογαριασμό και να κάνετε τα ψώνια για την εβδομάδα ή τον μήνα. Ιδανικό θα ήταν να υπήρχε και υπηρεσία τοποθέτησής τους στα ράφια του σπιτιού, αλλά μέχρι να υπάρξει βάλτε στο παιχνίδι και τα παιδιά. Δείτε την τοποθέτηση των προϊόντων στα ντουλάπια το σπιτιού σαν μία ακόμη κοινή, διασκεδαστική δραστηριότητα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below