“Μένουμε σπίτι” είναι το μήνυμα των ημερών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε μόνες μας ή σταματάμε να είμαστε δημιουργικές. Παραμένουμε δίπλα στους δικούς μας ανθρώπους, έστω κι από απόσταση, και να βρίσκουμε νέους τρόπους να τους εκφράσουμε την αγάπη μας. «Μένουμε κοντά με τη Ζωγραφική», λοιπόν, είναι η νέα διαδραστική δραστηριότητα της Κωτσόβολος και μας καλεί όλους να έρθουμε κοντά, ακόμα κι αν είμαστε μακριά, με τους αγαπημένους μας.

Η θετική ενέργεια των παιδιών είναι μεταδοτική, γι’ αυτό δημιουργούμε μαζί τους μια ζωγραφιά και την αφιερώνουμε σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Τα βήματα είναι απλά: Επισκεπτόμαστε τη σελίδα της Κωτσόβολος, κατεβάζουμε το σχέδιο, ζωγραφίζουμε με το προσωπικό μας γούστο ή δημιουργούμε το δικό μας και το αφιερώνουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο, που δεν μπορούμε να δούμε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αφού ολοκληρώσουμε το έργο μας, το ανεβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Κωτσόβολος στο Facebook ή στον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram δημόσια με το hashtag #MenoumeKonta για να μάθει όλος ο διαδικτυακός κόσμος το μήνυμα των ημερών. Αλλά, αν είσαι ελάχιστα πιο τολμηρή, μπορείς να την τοποθετήσεις στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι, για να στείλεις ένα μήνυμα αγάπης σε όλο τον κόσμο. 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below