Μόλις λίγες μέρες μετά την ένταξή του στον παγκόσμιο κατάλογο του Netflix, το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε να κερδίσει και το κοινό και πέρα από τα σύνορα, αφού εξασφάλισε μία θέση στην δεκάδα της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol που αφορούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, η ελληνική σειρά κατάφερε να μπει στη δεκάδα και μάλιστα, στην όγδοη θέση.

Στα σχόλια για το «Maestro in Blue», όπως είναι ο τίτλος για το Netflix, οι θεατές αποθεώνουν τόσο την πλοκή και το σενάριο, όσο τις ερμηνείες, τη μουσική και το τεχνικό κομμάτι της σειράς, που μπήκε στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα, πριν από 3 μέρες, τη 17η Μαρτίου.

Το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή», επίσης σχολιάστηκε θετικά από τους ξένους θεατές. Κάποιοι άλλοι δε, γράφουν ότι θέλουν ήδη να μετακομίσουν σε κάποιο ελληνικό νησί, μετά τα πλάνα των Παξών, που κυριαρχούν.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια

Πώς προβάλλεται στο εξωτερικό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μοιραστεί πρόσφατα ένα βίντεο με αποσπάσματα από τη σειρά, τα οποία είναι μεταγλωτισμένα σε διάφορες γλώσσες όπως ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά, αγγλικά και βραζιλιάνικα πορτογαλικά.

Είχε επισημάνει δε, πως στις χώρες του εξωτερικού θα υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σειρά στα ελληνικά, αλλά με υπότιτλους στη γλώσσα που επιθυμούν.

«Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολή» είχε γράψει στη δημοσίευσή του.

Η σειρά θα είναι μεταγλωτισμένη σε όλες τις γλώσσες και θα προβληθεί σε όλον τον κόσμο μεταφρασμένη εκτός από την Κίνα.

 

πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below