Το φαινόμενο La Casa De Papel ή The Money Heist ή Η Τέλεια Ληστεία επέστρεψε! Η τέταρτη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 3 Απριλίου με την πλοκή τη σειράς να συνεχίζεται από εκεί που έμεινε στον προηγούμενο κύκλο. Ο Καθηγητής τρέχει αλαφιασμένος στο δάσος για να σώσει τη Ρακέλ από την εκτέλεση της πάνω στη σύλληψη. Από την άλλη, η Ναϊρόμπι πυροβολείται από ελεύθερους σκοπευτές αφού η επιθεωρήτρια Αλίσια Σιέρρα της στήνει παγίδα, εμφανίζοντας έξω από την κεντρική τράπεζα της Ισπανίας τον γιο της.

Αν δεν ανήκεις στους εκατομμύρια θεατές που έσπευσαν να το δουν, έχεις σίγουρα δει κάποιο από τα spoilers που κυκλοφόρησαν στα social media -εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να μην προδώσουμε κάτι. Η καραντίνα λόγω της πανδημίας είχε σαν αποτέλεσμα την μαζική είσοδο του κοινού στο Netflix και φυσικά σε κάποιες περιπτώσεις, όπως έγινε στην Ελλάδα, κράσαρε για λίγο η πλατφόρμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Τα 8 νέα επεισόδια της σειράς είδαν και οι πρωταγωνιστές της που μαζεύτηκαν online μιας και λόγω κορωνοϊού δεν υπήρχε η δυνατότητα στους  συντελεστές της Vancouver Media να οργανώσουν κάποιο λαμπερό event. Ο El Profesor ή κατά κόσμον Alvaro Morte μοιράστηκε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. Ανάμεσά τους βλέπουμε και την Itziar Ituño, που γνωρίσαμε ως Ρακέλ, η οποία έτσι κι αλλιώς παραμένει σπίτι της αφού ανακοίνωσε στις 18 Μαρτίου ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

View this post on Instagram

FAMILIA 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte) on

Ο δημιουργός της σειράς της σειράς Álex Pina μιλώντας στον Guardian είπε ότι ο νέος κύκλος θα είναι ένας ευχάριστος περισπασμός.” Είναι ένα άγριο ταξίδι στα όρια, σαν μια ιλιγγιώδης κούρσα με το τρενάκι του λούνα παρκ. Μπορώ να υποσχεθώ ότι το κοινό δεν θα σκέφτεται τον Covid-19 όσο τη βλέπει” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και κάπως σαν να επιβεβαιώθηκε αφού η πλειοψηφία όσων είδαν το νέο κύκλο έκανε το απόλυτο binge watching.

Το τέλος της σειράς μας αφήνει να καταλάβουμε ότι θα ακολουθήσει επόμενος κύκλος. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα El Español θα είναι δύο. Το Netflix δεν έχει πάρει επίσημα θέσει αλλά τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα είχαν ήδη ξεκινήσει και τα γυρίσματα αν δεν προλάβαινε η εξάπλωση του κορωνοϊού να κλείσει τα studio παραγωγής σε όλο τον πλανήτη.

Θέλουμε να δούμε δύο ακόμα σεζόν; Με το χέρι στην καρδιά, η απάντηση είναι όχι. Εκτός αν οι δημιουργοί βρουν την απόλυτη ανατροπή σε μια παρέα όμως που σιγά σιγά αποδεκατίζεται αφού σε κάθε σεζόν και κάθε ληστεία πεθαίνει κάποιος. Τα αλλεπάλληλα flash backs λειτούργησαν μια χαρά σε αυτή την περίπτωση αλλά δεν θα θέλαμε να τα δούμε και σε άλλο κύκλο.

Στα θετικά αυτής της σεζόν κρατάμε τους κακούς χαρακτήρες που αγαπάμε να μισούμε. Η επιθεωρήτρια Αλίσια Σιέρρα, ο Γκαντία που είναι ο επικεφαλής της προσωπικής φρουράς του Τραπεζίτη και φυσικά ο γνωστός Αρτουρίτο.

Και κάτι ακόμα που κρατάμε, είναι το ιταλικό τραγούδι “Ti amo” που ερμηνεύει ο Μπερλίν -sorry για το spoiler- και που διεκδικεί την πρωτιά από το “Bella ciao” που αγαπήσαμε στους προηγούμενους κύκλους.

Ti Amo

Ti amo, Berlín.

Posted by La Casa de Papel on Saturday, April 4, 2020

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below