Συγκίνησε η εμφάνιση της Νικόλ Φυτροπούλου στις οντισιόν του X Factor. Η 17χρονη τραγούδησε το “Addicted to you” του Avicii κάνοντας τους κριτές να ενθουσιαστούν. Ο Γιώργος Θεοφάνους της είπε χαλαρώσει και να απολαύσει τη στιγμή, o Χρήστος Μάστορας δήλωσε πως ανατρίχιασε με την ερμηνεία της ενώ η Μελίνα Ασλανίδου, έσπευσε να την πάρει μια αγκαλιά. “Αυτό που μου βγάζεις είναι καταπληκτικό”, της είπε κάνοντας τη Νικόλ να δακρύσει. Φυσικά απέσπασε τέσσερα “ναι” και θα προχωρήσει στην επόμενη φάση.

Σίγουρα θα είναι από τα ταλέντα που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον αφού παρά το νεαρό της ηλικίας της φαίνεται πως η ζωή της είναι ταυτισμένη με τη μουσική. Γεννημένη στις 30 Νοεμβρίου 2002 στο Μαρούσι Αττικης. Σπουδάζει σύγχρονο τραγούδι και Musical Theater από 11 ετών. Στο Musical Theater έχει πιστοποιήσεις κατόπιν εξετάσεων, όπως : Grade 8 με αριστεία -πρόκειται για το τελευταίο επίπεδο πριν το diploma- στο London College of Music (LCM),University of West London Grade 3 με αριστεία στο ABRSM (the Ass. Board of the Royal Schools of Music). Πλέον, βρίσκεται στην δεύτερη Ανωτέρα στο σύγχρονο τραγούδι ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για κατάταξη στο κλασικό.

Επίσης, παρακολουθεί θεωρητικά μαθήματα μουσικής -βρίσκεται φέτος στην 2η Αρμονία – και σολφέζ. Την άνοιξη του 2018, διακρίθηκε με την πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού της Χ.Ο.Ν. (χορωδία ορχήστρα νέων Ελλαδος ) ανάμεσα σε όλα τα είδη τραγουδιού. Μετά την πρωτιά της, μια κριτής καθηγήτρια φωνητικής, η Έφη Αδειλίνη, την αποκάλεσε “επόμενη Ελληνίδα diva” που τραγουδάει όπερα.

Έχει συμμετάσχει ως τραγουδίστρια σε συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Βριλησσίων καθώς και σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις της τάξης της Μονωδίας του Ελληνικού Ωδείου.

Στο παρελθόν συμμετείχε στο προγραμμα συναυλιών της παιδικής Χορωδίας Rosarte. Εδώ και δυο χρονιές έχει συμμετάσχει συνολικά σε 4 MUN (Μodel of United Nations), ενώ στα τρία τελευταία εκπροσωπούσε το σχολείο της ως ambassador.

Απο το βιογραφικό της δεν λείπουν φυσικά το πιάνο και το μπαλέτο, μιλάει αγγλικά και γαλλικά ενώ έχει και δικό της κανάλι στο You Tube με το όνομα Nicole Defytre. Ο φύλακας άγγελός της που είδαμε και στο βίντεο της παρουσίασής της στο talent show, δεν είναι άλλος από τον πατέρα της, Θεόδωρο Φυτρόπουλο, γνωστό μαιευτήρα – γυναικολόγο.