Με τον καιρό να είναι σύμμαχος, αφού οι πρώτες ανοιξιάτικες ζέστες έχουν κάνει την εμφάνισή τους, η διάθεσή μας γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστη -κάτι που είχαμε και έχουμε ανάγκη- με το καλοκαίρι, που θα φτάσει σύντομα, αναπόφευκτα να τριγυρνάει συνεχώς στο μυαλό μας. Είναι αυτές οι ανέμελες και καλοκαιρινές στιγμές που μας έχουν λείψει και που ανυπομονούμε να ζήσουμε ξανά. Μέχρι τότε, όμως, η αναγκαστική διαμονή στο σπίτι μάς επιτρέπει για την ώρα μόνο να κάνουμε όνειρα, κάποια από τα οποία όμως έρχεται να μας πραγματοποιήσει το Aperol Spritz. Το μπαλκόνι μετατρέπεται σε αθηναϊκή εξόρμηση, με γέλια κέφια και φυσικά το απόλυτο ποτό του καλοκαιρού.

Το ιταλικό Aperitivo, δημιούργησε μια σειρά livestream ενεργειών με τίτλο Aperol Spritz Together We Joy at The Balcony, με σκοπό να μεταδώσει ένα ξεσηκωτικό και χαρούμενο κλίμα, ο καθένας από την άνεση του σπιτιού του ή πιο σωστά, του ηλιόλουστου μπαλκονιού του. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να εφοδιαστείς με όλη την καλή σου διάθεση και άσε στo Aperol Spritz να φροντίσει, όπως πολύ καλά ξέρει, για τα υπόλοιπα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Την αυλαία του πρώτου event άνοιξε το ανδρικό συγκρότημα Alcatrash, τα μέλη του οποίου κατάφεραν από την δική τους ταράτσα, να μας ταξιδέψουν στις καλοκαιρινές συναυλίες που τόσο μας έχουν λείψει, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους live μέσα από το κανάλι της Aperol στο Youtube.

Αν το έχασες, μπορείς να επανορθώσεις, μιας και το δεύτερο event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/4 στις 18:30 και υπόσχεται να χαρίσει άφθονο γέλιο. Το επιτυχημένο και ταλαντούχο δίδυμο που έχει προσφέρει κοιλιακούς από τα γέλια και δάκρυα στα μάτια στο παρελθόν, θα σχολιάσουν την επικαιρότητα όπως πολύ καλά γνωρίζουν, με απόλυτα καυστικό τρόπο. Ο λόγος για τους Δημήτρη Μακαλιά και Λάμπρο Φισφή που ξέρουν την συνταγή για να περάσουμε ένα απολαυστικό απόγευμα στο μπαλκόνι μας. Μαζί, θα ακούσουμε και live Dj Sets από τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper. Μουσική, γέλιο, Aperol, τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για την Κυριακή μας;

 

Πώς να φτιάξεις στο σπίτι σου το τέλειο Aperol Spirtz

Ο τρόπος είναι πολύ απλός και γρήγορος. Για ένα δροσερό Aperol Spritz, χρειάζεσαι 90ml Cinzano Pro-Spritz, 60ml Aperol και 30ml Schweppes Soda Water. Φτιάχνεις το aperitivo, το συνοδεύεις με μια χειροποίητη πίτσα που γευστικά ταιριάζουν πολύ και είσαι έτοιμη να απολαύσεις τραγούδι, χορό και stand up comedy.

Cheers!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below