Η Diana Ross επιστρέφει μουσικά έπειτα από απουσία 15 ετών και το γιορτάζει δίνοντάς μας μια μικρή γεύση μέσω Twitter.

Η Βασίλισσα της Motown ανέβασε ένα μέρος του “Thank you”, όπως θα λέγεται το κομμάτι στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε: «Το νέο μου single έρχεται στις 17 Ιουνίου. Ο τίτλος είναι ‘Ευχαριστώ’. Σε σένα, για σένα, από μένα».

Το τελευταίο της άλμπουμ είχε κυκλοφορήσει 15 χρόνια πριν με τίτλο “I Love You”. Στο μεσοδιάστημα η ερμηνεύτρια συνέχισε να εμφανίζεται τόσο σε περιοδείες όσο και σε πολλές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, ενώ έλαβε και το Grammy Lifetime Achievement Award, το 2012.

 

Πολύ υπερήφανη και ενθουσιασμένη η κόρη της, Tracee Ellis Ross, ανέβασε στο Instagram ένα video με throwback στιγμές της μητέρας της και το καινούριο κομμάτι να παίζει.

Το «Thank You» θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο, ενώ το πρώτο, τραγούδι του άλμπουμ κυκλοφόρησε την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Πρόκειται για το 25ο άλμπουμ της εμβληματικής ερμηνεύτριας και σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση «προσφέρει ένα ισχυρό, συμπεριληπτικό μουσικό μήνυμα για την αγάπη και τη συλλογικότητα», ενώ «με τραγούδια για την ευτυχία, την χαρά και την απόλαυση, αναγνωρίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό».

Αυτός είναι και ο πρώτος της δίσκος με πρωτότυπη μουσική εδώ και 22 χρόνια – ο τελευταίος είχε κυκλοφορήσει το 1999 με τίτλο “Every Day Is a New Day” και πρόκειται για την πρώτη δισκογραφική δουλειά της από το 2006.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below