Η Emily Ratajkowski ίσως απογοήτευσε τους περισσότερους με τη στιλιστική της επιλογή για το Afterparty των Oscars 2020, καθώς το two-piece σύνολο που φόρεσε ήταν μεν η επιτομή της μίνιμαλ αισθητικής, αλλά στάθηκε αρκετά αδιάφορο για τη συγκεκριμένη περίσταση. Όμως, αυτό που σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, που φαινόταν σχεδόν αμακιγιάριστο, με την επιδερμίδα της να μοιάζει φυσική και λαμπερή.

Για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, ο makeup artist, Hung Vanngo, χρησιμοποίησε ένα προϊόν το οποίο αποτελείται κατά 70% από ένα υδάτινο διάλυμα που χαρίζει στην επιδερμίδα αψεγάδιαστα λαμπερή όψη και μια αίσθηση δροσιάς όλη μέρα. Αναφέρομαι στο Touche Eclat AllInOne Glow Tinted Moisturizer στην απόχρωση B40 SandLight 3 του οίκου Yves Saint Laurent, που αποτελεί την πρώτη σύνθεση κρέμας-σε νερό που καλύπτει τις ατέλειες και δίνει αμέσως υγιή όψη στην επιδερμίδα με την επιθυμητή κάλυψη.

Με 3 φορές περισσότερους ενυδατικούς παράγοντες από τα υπόλοιπα YSL foundations, η σύνθεσή του βελτιώνει ενεργά την ποιότητα της επιδερμίδας που ακτινοβολεί ενυδάτωση όλη την ημέρα.

Η Emily Ratajkowski είναι γνωστό πως λατρεύει τα προϊόντα με αυτές τις υφές, καθώς επιτρέπουν να φαίνεται ένα πολύ cute χαρακτηριστικό της, οι φακίδες της!