Για την Τερέζα Μέι τα ογκώδη κοσμήματα αποτελούν fashion statement. Είναι πάντα μεγάλα, λαμπερά με ογκώδεις πέτρες και τεράστια κουμπώματα. Ακόμη κι όταν η Βρετανή πρωθυπουργός επιλέγει κάτι πιο κλασικό όπως οι πέρλες, ακόμη και τότε διαλέγει τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές.

@splashnews.com

Τι σημαίνει όμως αυτή η εμμονή της με τα κοσμήματα σε μέγεθος…γροθιάς;  Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph,όσο πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες τόσο πιο μεγάλα κοσμήματα επιλέγει. Και αυτό γιατί για τη Βρετανή Πρωθυπουργό τα μεγάλα κολιέ είναι σύμβολα δύναμης. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που την πρώτη ημέρα της εκλογής της επέλεξε ένα κολέ από χοντρή ασημένια αλυσίδα. Ήταν η δική της δέσμευση με το λαό και την εξουσία. Το συγκεκριμένο μάλιστα κόσμημα το επιλέγει σε κάθε της επίσκεψη στο Ευρωπαικό Νομισματικό Ταμείο, ως ένδειξη δύναμης και επιβολής.

Getty Images

 

Όπως και να έχει, στη ντουλάπα της πρωθυπουργού, μεταξύ πολλών, βρίσκονται κοστούμια Escada, custom made κομμάτια από τον Ντάνιελ Μπλέικ και σακάκια από την Diane von Furstenberg και πάντα τα συνδυάζει με τα ογκώδη κολιέ της. Όταν μάλιστα βρίσκεται σε κοινωνικά εωεντσ δεν διστάζει να φορέσει εντυπωσιακά κοσμήματα από ζωγραφιστό σμάλτο, ή ρητίνη.

Getty Images