Πολλά πράγματα μάς έχουν λείψει τον τελευταίο χρόνο. Αγκαλιές, φιλιά, στιγμές με τους αγαπημένους μας, ανέμελες βόλτες σε πλατείες, πάρκα, καταστήματα.

Τους τελευταίους μήνες κέντρο της ζωής μας έγινε το σπίτι μας. Οι περισσότεροι από εμάς εργαζόμαστε, χαλαρώνουμε και διασκεδάζουμε στο σπίτι, γι’ αυτό και πλέον επενδύουμε περισσότερο στην αναβάθμιση και τη βελτίωσή του. Αναζητούμε αντικείμενα, έπιπλα και προϊόντα που θα το ανανεώσουν και θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητά μας.

Πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού μία από τις αγαπημένες βόλτες των περισσοτέρων ήταν ένα Σάββατο πρωί στα IKEA. Εκεί μπορούσαμε να βρούμε κάθε τι που αναζητούσαμε και να ανακαλύψουμε νέες προτάσεις διακόσμησης. Σε κάθε σπίτι, άλλωστε, υπάρχει τουλάχιστον ένα προϊόν ΙΚΕΑ. Είτε μιλάμε για κάτι μεγάλο, όπως ο καναπές ή η κρεβατοκάμαρα είτε για κάτι πιο μικρό όπως ένα μαξιλάρι ή ένα κεράκι.

Πλέον, αυτή η μοναδική εμπειρία είναι ένα βήμα πιο κοντά και πολύ περισσότερο ολοκληρωμένη. Η ΙΚΕΑ καλωσορίζει στο δίκτυό της τα καταστήματα «νέας γενιάς» με πρώτη στάση στον Πειραιά και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στον καταναλωτή, σεβόμενο το περιβάλλον και τις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Σε ένα μοναδικής αισθητικής κτίριο στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά, 2,000 τ.μ. ανοίγονται μπροστά στον καταναλωτή προσφέροντάς του πάνω από 1.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και δίνοντάς του ταυτόχρονα τη δυνατότητα να παραγγείλει όλα τα προϊόντα ΙΚΕΑ online.

Πέρα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων και προτάσεων υπάρχουν τρεις ακόμα λόγοι για να επισκεφθείς το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στον Πειραιά, το πρώτο κατάστημα «νέας γενιάς» στην Ελλάδα.

Ο οικολογικός καφές και το εστιατόριο στο ΙΚΕΑ

Τι καλύτερο από το να συνδυάζεις τη βόλτα σου με έναν απολαυστικό καφέ; Κι όταν αυτός φτιάχνεται στα πρότυπα αειφόρου ανάπτυξης, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο και είναι πιστοποιημένος με UTZ, τότε η κατανάλωσή του γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη.

Στεγάζεται στο «Μέγαρο Πολίτου» και στο ισόγειο μπορείς να πιεις ένα γρήγορο καφέ πριν ή μετά τα ψώνια σου ή ακόμα και χωρίς να χρειαστεί να προβείς σε άλλες αγορές πέρα από το ρόφημά σου.

Κι αν η όρεξή σου θελήσει κάτι περισσότερο από έναν καφέ το αγαπημένο εστιατόριο IKEA με τα γνωστά του κεφτεδάκια και hot dogs, σε περιμένει στον δεύτερο όροφο του καταστήματος.

Ένας ολόκληρος όροφος με ιδέες για το σπίτι

Η έμπνευση στα καλύτερά της. Στο νέο κατάστημα στον Πειραιά, θα βρεις πέρα από τα προϊόντα ΙΚΕΑ που έχεις αγαπήσει τόσα χρόνια και αμέτρητες νέες προτάσεις διακόσμησης. Ολόκληρος ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος σε αυτό με σύγχρονες ιδέες και λύσεις για τη διαμόρφωση όλων των χώρων του σπιτιού.

Ξεχωριστό κέντρο σχεδιασμού

Εξειδικευμένοι υπάλληλοι βρίσκονται στη διάθεση του κοινού, ώστε μαζί να σχεδιάσουν λειτουργικούς χώρους του σπιτιού, όπως η κουζίνα, αλλά και οι ντουλάπες παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε σπίτι, στο Κέντρο Σχεδιασμού. Έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους που ανακαινίζουν ή φτιάχνουν τώρα το σπίτι τους και δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below