Όσοι ασχολούνται λίγο παραπάνω με τα μαλλιά σίγουρα γνωρίζουν τον Eugene Souleiman. Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς hair stylists στον κόσμο, από αυτούς που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις και Global Creative Director της Wella. Εχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά περιοδικά μόδας σε όλο τον κόσμο, τον βρίσκουμε backstage στα καλύτερα fashion shows και τον συναντήσαμε στη Λισαβόνα με αφορμή το Coty Global Media Event. Μιλήσαμε μαζί του για το θέμα που γνωρίζει καλύτερα από τον περισσότερο κόσμο, τα μαλλιά. Δήλωσε πολύ χαρούμενος που τον τελευταίο καιρό ασχολείται με κουρέματα, θεωρεί πως ένα αντρικό κούρεμα σε μία γυναίκα μπορεί να είναι πολύ σέξυ και γνωρίζει πως σήμερα οι γυναίκες έχουν ανάγκη από εύκολα κουρέματα που θα τις απαλλάξει από το πολύ έντονο και κουραστικό styling. Μάθαμε επίσης, τρία πολύ σημαντικά tips και όταν αυτά προέρχονται από τον master του hair styling έχουν αμέσως μεγάλη αξία.

Η Beauty Editor του Marie Claire Έστα Πλακοκέφαλου με τον Eugene Souleiman

Tip No1
«Το σωστό κούρεμα είναι αυτό που εκφράζει την προσωπικότητα μιας γυναίκας, αν έχετς μακριά μαλλιά και θέλετε να νιώσετε λίγο πιο rock ’n’ roll, μπορείτε απλά να κόψετε τη φράντζα σας».

 

Τip No2
«Για να πετύχετε την τέλεια υφή στα μαλλιά, ο καλύτερος τρόπος είναι να αναμιγνύετε τα προϊόντα. Τα δύο αγαπημένα μου είναι το Luxe Oil Reconstructive Elixir και το Eimi Sugar Lift της Wella. Ξεκινάω με το λάδι για να δώσει στην τρίχα την απαραίτητη λάμψη ενώ το Sugar Lift θα χαρίσει την ιδανική υφή στο χτένισμα».

 

Tip No3
«Για φυσικά ίσια μαλλιά ή για όσες ισιώνουν τα μαλλιά τους και χρειάζονται παράλληλα λίγο έξτρα όγκο το μυστικό είναι να χρησιμοποιήσετε Ocean Spritz κάτω από την επιφάνεια των μαλλιών έτσι ώστε να πετύχετε ένα εφέ όγκου. Στη συνέχεια λειαίνεται την επιφάνεια με Keratin Oil. Το αποτέλεσμα; Ισια μαλλιά με λάμψη και κίνηση».