Είναι από τα πιο σημαντικά θέματα παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Η προστασία του πλανήτη, ο σεβασμός για το περιβάλλον, η βιωσιμότητα, η στάση μας απέναντι στην κλιματική αλλαγή είναι θέματα που συζητιούνται πιο πολύ από ποτέ. Ο κόσμος δείχνει να αλλάζει. Και ο καθένας μας ξεχωριστά ψάχνει συνεχώς τρόπους για να υιοθετήσει την αλλαγή, για να κάνει κάτι καλύτερο για τον πλανήτη.
Το ότι σήμερα, 8 Ιουνίου, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών (World Ocean Day) σίγουρα έχει την ίδια αξία που είχε και το 1992 που θεσμοθετήθηκε, όμως τα καλά νέα είναι ότι το 2020 ενδιαφέρεται πολύ περισσότερος κόσμος γι αυτό. Η θεσμοθέτηση της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών έγινε στη Σύνοδο για τη Γη στο Ρίο Ντε Τζανέιρο ενώ από το 2009 βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.


Τον σεβασμό της στο περιβάλλον γενικά αλλά και συγκεκριμένα στους ωκεανούς αποδεικνύει συνεχώς η Biotherm, μία στάση που την κάνει love brand και όχι μια ακόμα εταιρεία από τον χώρο της ομορφιάς. Η οικολογική συνείδηση της Biotherm βρίσκεται ολοένα και περισσότερο στον πυρήνα της μάρκας με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει συνεχώς να μας εκπλήσσει ευχάριστα.
Φέτος λοιπόν γιορτάζει ένα εξαιρετικό επίτευγμα: την πιστοποίηση του Waterlover Sun Milk SPF30 και SPF50 με το οικολογικό σήμα Nordic Swan Ecolabel. Αυτή η σειρά αντηλιακών προϊόντων, που σέβεται τα φυτοπλαγκτόν και άλλα είδη θαλάσσιας ζωής, προστατεύει την επιδερμίδα μας, επιδεικνύοντας παράλληλα μεγαλύτερο σεβασμό στις θάλασσες και τους ωκεανούς.


Ο οργανισμός Nordic Swan Ecolabel αξιολογεί την περιβαλλοντική επίπτωση ολόκληρου του κύκλου ζωής ενός προϊόντος, διασφαλίζοντας ότι τα πιστοποιημένα προϊόντα πληρούν πολύ αυστηρές περιβαλλοντικές και χημικές απαιτήσεις. Το οικολογικό σήμα διευκολύνει τους καταναλωτές στην επιλογή προϊόντων, παρέχοντάς τους ανεξάρτητες, αξιόπιστες οδηγίες και βοηθώντας τους να εντοπίζουν τα προϊόντα με τις καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις.

 

Το νέο Eco-Labelled Waterlover Sun Milk SPF30 & SPF50 πληροί ένα από τα αυστηρότερα πρότυπα οικολογικής πιστοποίησης για τα αντηλιακά προϊόντα, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB. Χάρη στη σύνθεση με 97% βιοδιασπώμενη βάση και με συσκευασίες που κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικό, το προϊόν έχει σχεδιαστεί, για να ελαχιστοποιεί την επίπτωσή του στο νερό και την υδρόβια ζωή. Το αποκλειστικό συστατικό της Biotherm, το προβιοτικό κλάσμα Life Plankton™, συνδυάζεται με αντιοξειδωτική βιταμίνη E σε μια άκρως αισθητηριακή και ανθεκτική στο νερό σύνθεση. Η ενυδατική σύνθεση που απορροφάται γρήγορα προσφέρει υψηλή προστασία (SPF30 και SPF50) της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA & UVB.

«Το νέο Waterlover Sun Milk ενσαρκώνει πραγματικά τις αξίες του προγράμματος Water Lovers της Biotherm. Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης στη διάρκεια των οποίων βελτιώνουμε συνεχώς τη σύνθεση και τη συσκευασία του προϊόντος, είμαστε υπερήφανοι που σήμερα αναγνωρίζεται από εξωτερικούς οργανισμούς, όπως ο Nordic Swan Ecolabel», λέει ο Giulio Bergamaschi, Global Brand President της Biotherm.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below