Μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα νύχια την εποχή των 90s ήταν το γαλλικό σχέδιο. Θυμάσαι σίγουρα τις λευκές γραμμές στην άκρη των νυχιών που ήταν αρκετά παχιές. Ένα μανικιούρ που θεωρούνταν πολύ κομψό και κλασικό.

Αυτό λοιπόν το μανικιούρ γνώρισε αρκετές αναθεωρήσεις μέσα στα χρόνια και πλέον οι γυναίκες ζητούν από τις nail artists, την baby εκδοχή του. Ανάμεσα σε αυτές που λατρεύουν το συγκεκριμένο nail art είναι και διάσημες από το χώρο της ξένης σόουμπιζ όπως το supermodel, Rosie Huntington-Whiteley.

Η ίδια έχει μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram πολλές φωτογραφίες μέσα από τις οποίες προβάλλει το “baby French” μίνιμαλ μανικιούρ της, το οποίο επιμελείται κάθε φορά η nail artist, Harriet Westmoreland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Σε τι διαφέρει αυτή η μοντέρνα εκδοχή από την κλασική ;

Η λευκή γραμμή σχεδιάζεται όσο περισσότερο λεπτή γίνεται, ενώ έχει πιο στρογγυλεμένο τελείωμα στις άκρες των νυχιών. Η nail artist, Harriet Westmoreland, δήλωσε σε ξένο μέσο ενημέρωσης πως είναι ένα πολύ κολακευτικό μανικιούρ, το οποίο κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά.

Το σχέδιο αυτό είναι ευκολοφόρετο, ενώ λόγω της ουδέτερης βάσης του, μπορεί να διατηρηθεί για μεγαλύτερο διάστημα από ότι κάποιο άλλο χρώμα βερνικιού. Το “baby French” ταιριάζει σε κάθε μήκος νυχιών, όμως η Harriet Westmoreland το προτιμά σε κοντά νύχια με τετράγωνο σχήμα και στρογγυλεμένες γωνίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Το μόνο που απαιτείται για να το δοκιμάσεις και στα δικά σου χέρια είναι η σταθερότητα στις κινήσεις την ώρα της εφαρμογής των βερνικιών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below