Αν ψάχνεις μια celebrity που θα σε εμπνεύσει όχι μόνο ως προς τις ενδυματολογικές σου επιλογές, αλλά και ως προς το look των μαλλιών σου, τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλη από την ηθοποιό, Charlize Theron, η οποία μας εκπλήσσει διαρκώς.

Πριν από λίγο καιρό, τα βλέμματά μας στράφηκαν επάνω της, αφού το beauty icon τόλμησε να κάνει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα κουρέματα ever και να υποστηρίζοντάς το με τον καλύτερο και πιο δυναμικό τρόπο, να του χαρίσει μια θέση ανάμεσα στα hot trends ιδιαίτερα για το 2019. Και αναφέρομαι στο bowl cut, το οποίο επιμελήθηκε ο κομμωτής των διασημοτήτων, Adir Abergel, εμπνευσμένος από μια φωτογραφία που τράβηξε ο Peter Lindbergh την Linda Evangelista στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

splashnews.com

Η Charlize Theron το λάνσαρε εντελώς αβίαστα, οι γυναίκες το ζήλεψαν, όμως η ηθοποιός δεν άντεξε πολύ με αυτό και τόλμησε να κάνει άλλη μια αλλαγή, λέγοντας πια «αντίο» στο bowl cut και κουρεύοντας τα μαλλιά της ακόμα πιο κοντά! Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στα American Cinematheque Awards με ένα κοντό pixie cut δια χειρός Adir Abergel και πάλι και σαν να μην έφτανε το κούρεμα, η Charlize άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών, βάφοντάς τα πλατινέ ξανθό.

splashnews.com

Φωτογραφία με το νέο hair look της σταρ ανέβασε και ο κομμωτής της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Μου αρέσει πάντα να αλλάζω τα μαλλιά αυτού του ανθρώπου. Νέο χρώμα. Μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω. Νέα ενέργεια. Σε αγαπώ».

Αυτό το νέο look χαρίζει στην ηθοποιό έναν πολύ rock – punk χαρακτήρα και σίγουρα της πάει πολύ, ενώ αποδεικνύει πως διαθέτει το πιο ιδανικό πρόσωπο για αλλαγές στα μαλλιά που πάντοτε πετυχαίνουν!

splashnews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below