Σε συνέχεια του εξαιρετικά επιτυχημένου λανσαρίσματος του γυναικείου αρώματος FirstInstinct το 2017, ο οίκος Abercrombie & Fitch είναι στην ευχάριστηθέση να σας παρουσιάσει το άρωμα First Instinct Blue Women,ένα νέο γυναικείο άρωμα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά με την εταιρία Ιnter Parfums.

To concept

To‘ First Instinct Blue Women’ αιχμαλωτίζει τη λαμπερή προσωπικότητα των γυναικών που ξέρουν πώς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αυτές οι δραστήριες γυναίκες που πάντα βλέπουν τον ουρανό γαλάζιο και φωτεινό , ότι κι αν συμβαίνει.

 

Η γυναίκα

Η γυναίκα Abercrombie &Fitch είναι πνευματώδης και έξυπνη. Έχει τη διάθεση και την ενέργεια να ζει την κάθε της στιγμή και πάντα εμπιστεύεται το πρώτο της ένστικτο…

 

Η συσκευασία

“Εμπνεύστηκα από ένα απαλό σχήμα που αγκαλιάζεται εύκολα ανάμεσα στα χέρια και ήθελα το μπουκάλινα είναι αισθησιακό”, δηλώνει ο Fabrice Legros (StudioPi) για τη πρωτότυπη δημιουργία του για το First Instinct Women. Στη νέα του εκδοχή , σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα, το μπουκάλι εκπέμπει μία δροσιά και ακτινοβολεί, ενώ οι καμπύλες τους φαίνονται ακόμη πιο θηλυκές και η μεταλλική πλακέτα με το λογότυπο παραπέμπει στα καταστήματα A&F σε όλο τον κόσμο.

Το άρωμα

Η αρωματοποιός Gabriela Chelariu (FIRMENICH) βρήκε την έμπνευσή της μέσα απότηνουσία ακριβώς της μάρκας. “Το όνομα Αbercrombie & Fitch με κάνει αμέσως να σκέφτομαι υπαίθριες περιπέτειες και τον γαλάζιο ουρανό με τα δροσερά νερά νωρίς το πρωί”. Mετέφερε αυτή τηςτην ιδέα σ’ένα ανεπιτήδευτο, θηλυκό και δροσερό άρωμα δημιουργώντας “μία συμφωνία με αντιθέσεις που πάλλεται ανάμεσα σελαμπερές νότες από Αλμυρή Θαλασσινή Αύρα και Φρούτα από τη μία μεριά, ενώ από την άλλη αναδύεται ένα Αισθησιακό Πέπλο από Σανταλόξυλο.” Η σύνθεση εκφράζει το πάθος της γυναίκας για ζωή, μ’έναμοντέρνο αλλά συγχρόνως και διαχρονικό τρόπο.