Κάτω από το καθαρό μπλε ουρανό, είναι ένας πολύχρωμος συνδυασμός ανέμελης διάθεσης και τραγουδιού. Γιορτάστε την κάθε στιγμή και βρείτε την ευκαιρία να έρθετε σ’ επαφή με τους καλύτερους φίλους σας , συντροφιά με δύο νέα συναρπαστικά αρώματα Hollister … Festival Vibes for Him & for Her. Δροσερό και μοντέρνο, αυτό το δίδυμο θα σας θυμίσει ότι πρέπει να ζείτε κάθε στιγμή με ένταση, αιχμαλωτίζοντας την ατελείωτη χαρά που βγαίνει μέσα από τη μουσική. Είτε διασκεδάζετε χορεύοντας στο αγαπημένο σας φεστιβάλ ή ξαναζείτε αγαπημένες αναμνήσεις μέσα από τα playlists σας, αυτά τα αρώματα απελευθερώνουν τη φαντασία σας σε μέρη όπου οι καλές στιγμές είναι πολλές. Ετοιμαστείτε να ζήσετε συναρπαστικές περιπέτειες, συντροφιά με τα νέα αρώματα Hollister!

Festival Vibes For Her

Το άρωμα

Ζωηρό κι έξυπνο, το άρωμα Festival Vibes for Her αιχμαλωτίζει όλους όσους βρίσκονται γύρω του. Ξεκινάει με λαμπερό περγαμόντο από την Ιταλία, φρέσκο κυδώνι και γκότζιμπέρι. Οι νότες καρδιάς περιέχουν χαρούμενη ροζ παιώνια, διακριτικό όσμανθο,  βανίλια και ιβίσκο. Τέλος, οι νότες καρδιάς τυλίγουν το άρωμα’ ένα απαλό πέπλο από ξύλο κασμίρ, tonka και musk. Aπό το πρωί μέχρι το βράδυ, το κορίτσι που το φοράει περιβάλλεται από την αίσθηση ότι όλα είναι πιθανά!

“Εμπνεύστηκα από τον κόσμο της κοπέλας Hollister που διασκεδάζει, τριγυρνάει με τις φίλες της, παίζει και πραγματικά ζει την κάθε στιγμή  με ενθουσιασμό.  Ήθελα να δημιουργήσω ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει όλα αυτά. Συνδύασα λαμπερά φρούτα, θηλυκάλου λούδια και μία απαλή αίσθηση από musk και δημιούργησα ένα άρωμα για να γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο όλες αυτές τις στιγμές της ζωής της”, δηλώνει ο αρωματοποιός StevenDeMercado (ΙFF).

 

To μπουκάλι

Η πρώτη εντύπωση από το ελκυστικό μπουκάλι είναι το απαλό, θηλυκό του σχήμα που ταιριάζει τέλεια μέσα στην παλάμη της και μπορεί να το έχει πάντα μαζί της. Ένα χρωματιστό ,ζωηρό περίβλημα από σιλικόνη που δένει γύρω από το μπουκάλι, σε κοραλί και ροζ απόχρωση είναι τόσο σαγηνευτικό όσο και η προσωπικότητά της και το άρωμα. Ένα λαμπερό, ασημένιο, στρογγυλό πώμα που στριφογυρίζει για ν’ανοιγοκλείσει τραβάει αμέσως την προσοχή και το λογότυπο αναδεικνύεται εντυπωσιακό μ’ ένα λαμπερό και παιχνιδιάρικο κίτρινο χρώμα.