Αν ισχύει ένας «κανόνας» ομορφιάς για το καλοκαίρι, τότε αυτός λέει πως πρέπει να έχουμε περιποιημένα άκρα, μιας και έτσι θα δείχνουμε πάντοτε κομψές, ακόμα κι αν δεν φοράμε καθόλου μακιγιάζ. Τα nail salons έχουν πάρει φωτιά λοιπόν, αφού η πλειοψηφία των γυναικών τον ακολουθεί πιστά. Όσο για τα σχέδια που πρωταγωνιστούν στο nail art, αυτά είναι αμέτρητα. Υπάρχει όμως ένα σχέδιο που όλες έχουμε δοκιμάσει έστω και μία φορά στη ζωή μας και παραμένει σταθερή αξία. Πρόκειται για το eyeball ή αλλιώς evil eye, το μικροσκοπικό μάτι στα νύχια που είναι εμπνευσμένο από το γνωστό φυλακτό το οποίο θεωρείται πως διώχνει την κακοτυχία και φέρνει γούρι.

Οι εκδοχές αυτού του nail art ποικίλουν. Μπορεί να συνδυαστεί με nude αποχρώσεις βερνικιού ως βάση και να δώσει ένα μίνιμαλ αποτέλεσμα που καλύπτει τις κάζουαλ αλλά και τις επίσημες περιστάσεις. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθεί επάνω σε ένα διακριτικό, διάφανο μανό ή, για τις πιο τολμηρές γυναίκες, να έχει μια πιο ευφάνταστη εικόνα και να συνδυαστεί με έντονα χρώματα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης και σε αυτό το beauty θέμα και παρακάτω θα βρεις μια σειρά από προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα αλλά και τις απαιτήσεις.

Για σένα που λατρεύεις τη μίνιμαλ αισθητική…

Για σένα που αγαπάς το ροκ στιλ…

Για σένα που δεν φοβάσαι να συνδυάσεις χρώματα…

Για σένα που τα νύχια σου θέλεις να θυμίζουν πίνακα ζωγραφικής…

View this post on Instagram

Warding off that bad Corona juju 👁

A post shared by ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) on

Για σένα που χρειάζεσαι λίγη δόση λάμψης…

View this post on Instagram

👁️👁️✨

A post shared by Nail Artist✨ (@_moon_nails_) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below