Όταν έχεις ξοδέψει ένα σημαντικό ποσό, για να περιποιηθείς τα νύχια σου σε κάποιο εξειδικευμένο κέντρο, αλλά μετά από λίγες ημέρες, αυτά αρχίζουν να χάνουν τη λάμψη τους και να ξεφλουδίζουν, τότε το συναίσθημα είναι ένα: απογοήτευση. Και σε καταλαβαίνω απόλυτα, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που το έχω περάσει κι εγώ. Κάτι που ομολογώ πως με οδήγησε στο να πάρω κάποια στιγμή την απόφαση να ασχολούμαι εγώ η ίδια με το μανικιούρ, στο σπίτι.

Αναζητώντας μικρά μυστικά μέσα από τα οποία μπορώ να έχω ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν δεν βρίσκω ελεύθερη ώρα για ραντεβού στις επαγγελματίες τεχνίτριες, «έπεσα» πάνω σε ένα κόλπο που δοκιμάζοντας το, διαπίστωσα πως πράγματι χαρίζει την επιθυμητή σταθερότητα στο χρώμα και το σχέδιο των νυχιών.

View this post on Instagram

Leaf it out mate…😂🤓 . Leaf workshop tickets available, view leaf nail art post for more info and message me for your ticket!💚 . Doris, Ethel, Martha & Helen, giving me the smoothest prep! Use @navyprotools code: CHRISTINA10 for 10% off your order💙 . Who doesn’t love a pun? Give me some of your best leaf puns below👇🏼🍃 . #ad #navyprotools #navyprep #navyhygiene #biosculpture #biosculpturegb #biosculpturesa #biosculpturegel #biosculpturenails #nailtroop #colchester #colchesternails #showscratch #nailsofinstagram #nailitdaily @nailitmag #nailpro @nailpromagazine #NOTD #biosculpturehighpigmentgel #biosculpturenailart #handpaintednailart #leafnails #leafnailart #summernails #summernails2020 #greennails #nudenails

A post shared by Christina | CLW_NailArtist (@clw_nailartist) on

Πέρα από το γεγονός, ότι πρέπει να προσέχεις το μανικιούρ σου μέχρι να επισκεφτείς ξανά το εξειδικευμένο κέντρο περιποίησης και να αποφεύγεις την επαφή με το πολύ ζεστό ή καυτό νερό, να μην «τρως» τα νύχια σου, να φοράς γάντια όταν κάνεις δουλειές στο σπίτι και τα χέρια έρχονται σε επαφή με απορρυπαντικά, να ανανεώνεις κάθε 2 με 3 ημέρες το topcoat, υπάρχει και αυτό το κόλπο: ο καθαρισμός των νυχιών με λευκό ξύδι.

Ναι, ναι πολύ καλά διάβασες! Βάλε λίγη ποσότητα λευκού ξυδιού σε καθαρό βαμβάκι και καθάρισε την επιφάνεια των νυχιών σου (αρκεί αυτή να μην είναι βαμμένη), πριν αρχίσεις να κάνεις το μανικιούρ. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνεις οποιαδήποτε βρωμιά υπάρχει πάνω τους, καθώς και την περίσσια των φυσικών ελαίων που αυτά έχουν. Το λευκό ξύδι λειτουργεί ως ένα natural καθαριστικό. Άφησέ τα να στεγνώσουν εντελώς πριν απλώσεις base coat και συνεχίσεις με το μανικιούρ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below