Οι πλεξούδες είναι από τις αγαπημένες επιλογές στα μαλλιά των It girls και όχι μόνο, μιας και είναι ιδανικές για τις πιο casual αλλά και για τις πιο επίσημες περιστάσεις. Επιπλέον, μπορούν να αναβαθμίσουν το look σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειάζονται υπερβολές με το styling των μαλλιών ή τα αξεσουάρ. Με έμπνευση από το Instagram, μια εκδοχή πλεξούδας που θεωρείται η πιο κοριτσίστικη – κάτι που γίνεται φανερό και από τα likes που συγκεντρώνουν οι φωτογραφίες με το συγκεκριμένο hashtag– είναι η #Fivestrandbraid.

Πρόκειται για μια πλεξούδα σφιχτή όσο η κλασική, η οποία απαιτεί μια διαφορετική τεχνική για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν και μπορεί να σου φαίνεται περίπλοκη, η hairstylist Anna Loves Braids, όπως είναι ο λογαριασμό της στην παραπάνω διαδικτυακή πλατφόρμα, δείχνει πως ναι μεν πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χτένισμα, ωστόσο ο τρόπος για να το δημιουργήσεις είναι εύκολος.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στη συγκεκριμένη εκδοχή της πλεξούδας με τους πέντε κλώνους (γι’ αυτό λέγεται #Fivestrandbraid) βασική προϋπόθεση είναι πως καθένας από αυτούς πρέπει να είναι πιασμένος με ένα λαστιχάκι, ώστε να μην μπλέκονται τα μαλλιά κατά την πλέξη.

Δες το βίντεο tutorial της hairstylist και με λίγη εξάσκηση, θα τα καταφέρεις!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below