Το στιλ το οποίο χαρίζεις στα μαλλιά σου καθημερινά εξαρτάται από παράγοντες, όπως η εκάστοτε περίσταση, οι μέρες που έχουν περάσει από το τελευταίο λούσιμο αλλά και από τις καιρικές συνθήκες που φυσικά δεν θα ήθελες να σου χαλάσουν το χτένισμα. Όμως, σε κάθε περίπτωση είναι πάντοτε ωραίο να προσθέτεις σε αυτό μια πινελιά που θα το διατηρεί ενημερωμένο, σύγχρονο, μοντέρνο και πολύ φρέσκο.

Ευτυχώς για σένα, όπως και για όλες μας, η νέα χρονιά μπαίνει δυναμικά με πολλά trends στο χώρο της ομορφιάς, τα οποία έχουν σκοπό να χαρίσουν στις εμφανίσεις σου μια ιδιαίτερα κομψή αισθητική. Ενα από αυτά που ξεχωρίζουν το 2020, αλλά μας απασχόλησε και το 2019, είναι σύμφωνα με τους celebrity hairstylists, τα scrunchies, με τη διαφορά ότι πλέον το μέγεθός τους μεγαλώνει ακόμα περισσότερο για αυτό κάνουν λόγο για jumbo scrunchies.

Πρόκειται για τα χοντρά λαστιχάκια για τα μαλλιά, που μπορούν με ένα απλό πιάσιμο να δώσουν κοριτσίστικο και κομψό στιλ σε ένα look και ταιριάζουν άψογα σε αλογοουρές, πλεξούδες, αλλά και buns.

Φέτος, τα jumbo scrunchies εγκρίνονται από τα διασημότερα street style icons και θα κυκλοφορήσουν σε πολλές εκδοχές, όπως τα τούλινα. Κάνοντας μια μικρή έρευνα στην αγορά, βρήκα για σένα τα καλύτερα, για να μπουν αμέσως στη συλλογή σου.

Scrunchies 3 pack Mango

3-pack scrunchies H&M

Siosiou Ethically Made Accessories