Τα babylights είναι πλέον πασέ και το balayage πολυφορεμένο. Η νέα τάση που είδαμε σε δεκάδες πασαρέλες στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και φωτογραφίες στο instagram feed μας ακούει στο όνομα cream soda blonde. Πρόκειται για μια πιο φυσική εκδοχή του ζεστού ξανθού, την οποία πρώτη δημιούργησε η celebrity hairstylist, Σάνι Μπρουκ, εμπνεόμενη από τα supermodels των ’70s, όπως η Σέρυλ Τιέγκς.

“Είναι μια ζεστή και πλούσια απόχρωση, η οποία ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές. Χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο”, υποστηρίζει η ίδια. “Έχει μπεζ καφέ και ζεστούς χρυσούς τόνους”, συνεχίζει. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση αφού όπως τα αγαπημένα μας hair trends του παρελθόντος (βλ. οmbré) επιτρέπουν να φαίνεται λίγο η ρίζα. Plus δείχνει ultra chic και ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες. Win win!

Εξίσου αγαπημένο χρώμα της σεζόν -με πιο έντονους καφέ υποτόνους βέβαια- είναι και αυτό που η celebrity hairstylist, Ριόνα Κάπρι, ονόμασε Champagne Pop και το οποίο ήδη αγαπήσαμε στην πρωταγωνίστρια της σειράς Scream Queens,  Έμα Ρόμπερτς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below