Η αγαπημένη γνωστή παρουσιάστρια και πρότυπο φυσικής ομορφιάς πολλών γυναικών, Ελένη Μενεγάκη, πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό ταξίδι στο Παρίσι, για να ανακαλύψει τη μαγεία του κόσμου της ομορφιάς, μέσα από την πρώτη της επίσκεψη στα κεντρικά εργαστήρια της L’Oréal Paris. Πρόκειται για ένα γεγονός εξαιρετικά μεγάλης σημασίας, δεδομένου ότι τα εργαστήρια ανοίγουν για το κοινό πολύ σπάνια και απαιτείται μια σειρά από ειδικές άδειες, για να καταφέρει κάποιος να τα επισκεφθεί.

Η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στα κεντρικά εργαστήρια της L’ Oréal ξεκίνησε από τα εργαστήρια της σειράς Excellence. Εκεί καλωσόρισαν και  υποδέχτηκαν θερμά την χαμογελαστή και λαμπερή, όπως πάντα, παρουσιάστρια, οι επιστημονικοί συνεργάτες που μελετούν και εξελίσσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις στην κατηγορία των μαλλιών.

Στη συνέχεια, την ενημέρωσαν με μια σύντομη παρουσίαση για την ιστορίας της εμβληματικής μάρκας Excellence που ξεκινά από το 1907 και πως αυτή έχει εξελιχθεί με βασικό τρίπτυχο την  τεχνολογία, καινοτομία και ασφάλεια των καταναλωτών μέχρι σήμερα.

Η επίσκεψη συνεχίστηκε με την παρουσίαση όλων των αποχρώσεων που εντάσσονται στην «οικογένεια» της Excellence και ο υπεύθυνος επιστημονικός συνεργάτης της ανέλυσε πώς ξεκινάει από το μηδέν η δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής. Επιπλέον, την ενημέρωσαν για όλα τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα.

Η Ελένη Μενεγάκη, ambassador της L’Oréal Paris ,είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους των εργαστηρίων που γίνονται οι δοκιμές σε νέα προϊόντα. Η επιστημονική ομάδα της εξήγησε όλες τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα και απάντησε αναλυτικά σε όλες τις απορίες της.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η Ελένη συμμετείχε ενεργά ζητώντας από τους ειδικούς «tips» για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών της, ενώ δεν δίστασε ακόμα να ρωτήσει την επιστημονική ομάδα αν θα της πρότειναν άλλο χρώμα, αλλά όλοι συμφώνησαν φυσικά ότι αυτό είναι το χρώμα της!

Γνωρίζοντας, λοιπόν, από κοντά τον τρόπο που δημιουργείται η βαφή που επιλέγει και η ίδια για το λαμπερό ξανθό της χρώμα εδώ και χρόνια, η Ελένη έφυγε από τα εργαστήρια ενθουσιασμένη. Άλλωστε για μια ακόμα χρονιά πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς Excellence.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below