Οι τάσεις της δεκαετίας του 1970 έχουν επιστρέψει δυναμικά εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται πως εκείνες των 80s ετοιμάζονται να ακολουθήσουν. Η Jessica Chastain πάντως τις έχει υιοθετήσει ήδη και για την πρόσφατη εμφάνιση της στην πρεμιέρα της ταινίας The Eyes of Tammy Faye είπε ναι σε ένα εντυπωσιακό hairstyle γεμάτο όγκο και μπούκλες, που μας μετέφερε νοητά στα τέλη των 70s με την πρώτη ματιά. 

Η ηθοποιός, τους τελευταίους μήνες διατηρεί τα μαλλιά της μακριά και με curtain bangs, ενώ για τις περισσότερες εμφανίσεις της επέλεγε να τα αφήσει ίσια ή να δημιουργήσει χαλαρούς κυματισμούς. Αυτή τη φορά, αποφάσισε να κάνει το αντίθετο και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Το fun look στα μαλλιά της στην συγκεκριμένη περίσταση επιμελήθηκε ο hair stylist Renato Campora, ο οποίος τύλιξε μικρές τούφες σε αλουμινόχαρτο και τα αφαίρεσε όταν πλέον είχαν στεγνώσει εντελώς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Chastain (@jessicachastain)

Φυσικά, υπάρχουν αμέτρητοι ακόμα τρόποι να δημιουργήσετε κυματισμούς στα μαλλιά σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε εργαλεία styling με θερμότητα και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανακαλύψετε ποιος είναι πιο αποτελεσματικός για εσάς.

Μπορεί τα μαλλιά σας να γίνουν τόσο εντυπωσιακά όσο της Jessica ή – που ξέρετε; -μπορεί να καταφέρετε να βγάλετε ένα τόσο fun βίντεο όσο εκείνη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below