Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες φωνές της γενιάς της. Παρά το γεγονός όμως ότι εκτίθεται συχνά στα φώτα της δημοσιότητας, η Alicia Keys τα τελευταία χρόνια έχει ακολουθήσει μια άκρως μίνιμαλ αισθητική ως προς το μακιγιάζ της και κυκλοφορεί ή φωτογραφίζεται σχεδόν αμακιγιάριστη, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Σκοπός της να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, που δεν είναι άλλη από την αγάπη προς την εικόνα μας και από αυτόν δεν απέκλινε ούτε χθες, 26 Ιανουαρίου, όταν ανέβηκε στη σκηνή των Grammys 2020, για να τα παρουσιάσει.

Η 39χρονη αν και σχεδόν αμακιγιάριστη, έλαμπε χάρη στο αψεγάδιαστο πρόσωπο και την πολύ νεανική της όψη. Φωτεινότητα και φυσικότητα ήταν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της επιδερμίδας της. Το glam look της ανέλαβε η Makeup Artist , Romy Soleimani, η οποία προτίμησε να τονίσει το βλέμμα της με μια feline γραμμή eyeliner και glossy μακιγιάζ στα μάτια.

Getty Images

Ενισχυτικό ρόλο στη λάμψη της τραγουδίστριας έπαιξε όμως και η λεπτομέρεια στο χτένισμά της, το οποίο επιμελήθηκε η Celeb Hair Artist & Groomer, Nai’vasha Johnson. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε πλεξούδες τόπου cornrows, ενώ χαρακτηριστικό ήταν το trend των baby bangs που «αγκάλιαζαν» περιμετρικά το πρόσωπο της Alicia Keys και ήταν τόσο στιλιζαρισμένα που έμοιαζαν με μικρά έργα τέχνης. Σε αυτά τα baby bangs η Celeb Hair Artist & Groomer, πρόσθεσε μικροσκοπικά Jennifer Behr κρύσταλλα (αν προσέξεις θα τα παρατηρήσεις), αντλώντας έμπνευση από την εποχή των 90s και συνδυάζοντας το στιλ με μια πιο «φρέσκια» οπτική.