Η άνοιξη ήρθε, τα κομμωτήρια άνοιξαν ξανά και εσύ ίσως νιώθεις την ανάγκη να κάνεις μία αλλαγή στο look σου και πιο συγκεκριμένα στα μαλλιά σου. Οι επιλογές είναι δύο, οι οποίες φυσικά μπορούν να εφαρμοστούν συνδυαστικά: ένα κούρεμα ή μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου.

Η Chrissy Teigen πάντως ανήκει στην δεύτερη κατηγορία και μόλις έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή που έχει ίσως τολμήσει ποτέ. Τα καστανόξανθα μαλλιά της είναι πλέον ροζ και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ανοιξιάτικο και fun.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Σε περίπτωση που θες κι εσύ να ακολουθήσεις το παράδειγμά της και να βάψεις τα μαλλιά σου σε μία παστέλ απόχρωση, τότε θα πρέπει να γνωρίζεις τα εξής: τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι πολύ ανοιχτόχρωμα, ώστε να φανεί το χρώμα, οπότε το ντεκαπάζ είναι μονόδρομος. Ακόμα, οι βαφές σε αυτού του είδους τα χρώματα είναι ημιμόνιμες, φεύγουν δηλαδή με τα λουσίματα, άρα θα χρειάζεται συχνή ανανέωση.

Αν και πρόκειται για μία απόφαση που απαιτεί κάποιες θυσίες (βλ. την υγεία των μαλλιών σου για παράδειγμα), το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που θα κοιτιέσαι στον καθρέπτη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below