Οι τάσεις έρχονται, φεύγουν και ύστερα από λίγο καιρό έρχονται και φεύγουν ξανά. Το trend που φαίνεται πως κάνει comeback τελευταία είναι μάλλον τα ροζ μαλλιά, αφού το τελευταίο διάστημα έχουμε δει πολλές διάσημες να το τολμούν.

Μέσα στο 2021 δοκίμασε το trend η Kate Hudson, η Hilary Duff, η Demi Lovato και πολλές άλλες. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Jennifer Lopez να εμφανιστεί με ροζ μαλλιά – τουλάχιστον για τη φωτογράφιση της καμπάνιας της DSW Designer Shoe Warehouse.

 

View this post on Instagram

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DSW Designer Shoe Warehouse (@dsw)

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για περούκα ή ημιμόνιμη βαφή, όμως το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και μας βάζει σε πειρασμό.

Σε περίπτωση που σκέφτεστε κι εσείς να το τολμήσετε, θα πρέπει τα μαλλιά σας να είναι πολύ ανοιχτόχρωμα για να “φανεί” το ροζ – οπότε είτε πρέπει να είστε ήδη ξανθές, είτε να κάνετε ντεκαπάζ. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως αυτού του είδους οι αποχρώσεις γίνονται με ημιμόνιμες βαφές που φεύγουν σταδιακά με τα λουσίματα, οπότε θα πρέπει να ανανεώνετε το χρώμα συχνά. Παρόλα αυτά, αν πάρετε την απόφαση, το μόνο σίγουρο είναι πως το look σας δεν θα είναι καθόλου βαρετό και θα σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που κοιτιέστε στον καθρέπτη.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below