Υπάρχουν πολλά αγαπημένα fashion items που αιωρούνται γύρω από το Χόλιγουντ. Τα παπούτσια Hoka One One τα οποία φοράει η Reese Witherspoon, η Gwyneth Paltrow και η Katie Holmes έχουν γίνει επίσημα τα αθλητικά για τρέξιμο των σταρ. Τα προσιτά κοσμήματα του Baublebar, έχουν κερδίσει τις καρδιές των Hollywood darlings, Jennifer Lopez και Julia Roberts και το ολόσωμο μαγιό So Chic της Gooseberry Intimates φαίνεται ότι είναι το μυστικό κάθε διασημότητας για σέξι φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα.

Splash News

Η Lopez ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε φέτος με το one-piece της Gooseberry, ένα μινιμαλ μαγιό που φαίνεται να έχει κυριαρχήσει στη σκηνή του beachwear των celebrities από το καλοκαίρι του 2017. Η Kendall Jenner διάλεξε την κομψή μαύρη έκδοσή του ενώ έκανε διακοπές στις Κάννες το 2018. Η Kaia Gerber επέλεξε την έντονη κόκκινη για να χαλαρώσει δίπλα στην πισίνα το 2017 και το περασμένο καλοκαίρι η Kourtney Kardashian πόζαρε στην άμμο φορώντας την μπρονζέ εκδοχή του η οποία τόνιζε απίστευτα το μαύρισμά της.

View this post on Instagram

rise and shine

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

View this post on Instagram

Grateful.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Το αγαπημένο ολόσωμο του Χόλιγουντ έχει έναν εξαιρετικά σέξι, εξαιρετικά κολακευτικό σχεδιασμό που πιθανότατα παίζει βασικό ρόλο στη δημοτικότητά του. Διαθέτει ένα βαθύ V ντεκολτέ και και στέκεται ψηλά στους γοφούς θυμίζοντας τα look παραλίας της δεκαετίας του ’80 και του ’90 (πάντα είναι ευπρόσδεκτη λίγη νοσταλγία στη μόδα, σωστά;).

Α και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι έρχεται σε πολλά χρώματα- από το κομψό μαύρο της Jenner έως το φλογερό κόκκινο της Gerber, οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να βρεις μια απόχρωση που σου ταιριάζει.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below