Η Kate Middleton είναι γνωστή για την απλή προσέγγισή της στην ομορφιά, αφού τις περισσότερες φορές επιλέγει μαζεμένα χτενίσματα ή ελαφριές μπούκλες για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Το 2019 ήταν η χρονιά που η Δούκισσα εξέπληξε τους πάντες με μία ριζική αλλά ευπρόσδεκτη αλλαγή στα μαλλιά της – δοκιμάζοντας ένα πιο φωτεινό ξανθό – έναντι του συνηθισμένου σοκολατί χρώματος, ενώ το 2020 επέστρεψε στο φυσικό, καστανό της χρώμα, αυτή τη φορά με ελαφριές ξανθές ανταύγειες. Τώρα, η Kate Middleton επιστρέφει στα εντελώς καστανά μαλλιά της, δοκιμάζοντας ωστόσο ένα διαφορετικό χτένισμα.

Το χτένισμα αυτό είναι στην πραγματικότητα το πιο απλό και φυσικό χτένισμα που έχει επιλέξει ποτέ η Δούκισσα, γεγονός που μας εξέπληξε ευχάριστα, τόσο για την ατίθαση αίσθηση φρεσκάδας που αποπνέει, όσο και για την φυσικότητα που εμπνέει και ενθαρρύνει. Η πρώτη φωτογραφία από το νέο look της Kate, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, στα γενέθλια της Δούκισσας στις 9 Ιανουαρίου.

Το ατημέλητο χτένισμα δεν φαίνεται να δημιουργήθηκε με την βοήθεια κάποιου σίδερου για μπούκλες ή άλλου curling tool, γεγονός που ενθαρρύνει την σκέψη μας, πως αυτή είναι η φυσική όψη των μαλλιών της Δούκισσας του Cambridge.

Το φόρεμα που επέλεξε για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της από την άλλη – στο ένα από τα τρία πορτραίτα-, κάθε άλλο παρά casual ήταν, με το κόκκινο χρώμα του σε συνδυασμό με το μονό φουσκωτό μανίκι να μεταμορφώνουν το σύνολο, δίνοντάς του μία πολύ πιο προσεγμένη και επίσημη αίσθηση.

Όπως είναι φυσικό, η Δούκισσα είναι λαμπερή και πανέμορφη και στα τρία πορτραίτα που δημοσιεύτηκαν και δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε, ποια ακόμη χτενίσματα θα δοκιμάσει τη νέα χρονιά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below