Φαίνεται πως η Kate Middleton δεν κάνει τίποτα χωρίς την έγκριση ή τη βοήθεια της οικογένειάς της. Όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος, Paolo Roversi, που βρίσκεται πίσω από τα τρία πορτρέτα της Δούκισσας του Cambridge που δημοσιεύτηκαν με αφορμή τα γενέθλιά της, τα παιδιά της ήταν εκείνα που επέλεξαν το ένα από αυτά.

Οι φωτογραφίες της Kate Middleton, που έγιναν viral το περασμένο Σαββατοκύριακο, τη δείχνουν να χαμογελά μέσα στα Alexander McQueen φορέματά της. Όπως αποκάλυπτε η ανακοίνωση του Παλατιού που τις συνόδευε, η φωτογράφιση έγινε τον περασμένο Νοέμβριο και τα πορτρέτα θα εκτίθενται στη National Portrait Gallery του Λονδίνου.

 

Αυτό που δεν ήταν γνωστό, ωστόσο, ήταν το ότι το ένα από τα τρία πορτρέτα το επέλεξαν τα τρία παιδιά της Kate. Σε συνέντευξή του ο φωτογράφος αποκάλυψε πως τη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την Kate να χαμογελά φορώντας ένα λευκό φόρεμα με έναν ώμο, την επέλεξαν ο σύζυγός της Kate, William, και τα παιδιά της, George, Charlotte και Louis. Σύμφωνα με τον φωτογράφο σε αυτή τη λήψη η Δούκισσα του Cambridge θύμιζε ανέμελο κορίτσι, ενώ πολλοί υποστήριξαν πως θύμιζε την πριγκίπισσα Diana.

Οι αποκαλύψεις, όμως, δεν τελείωσαν εκεί, αφού ο Paolo Roversi, είπε στην ίδια συνέντευξη ότι στη διάρκεια της φωτογράφισης έβαλε την Kate να χορέψει!

«Στο τέλος ήθελα να βγάλω φωτογραφίες σε κίνηση, οπότε την έβαλα να χορεύει με αυτή την υπέροχη φαρδιά φούστα μπροστά στην κάμερα μου, ένα είδος επιταχυνόμενου βαλς ανακατεμένο με λίγο ροκ εν ρολ», είπε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below