Η σκέψη «τι θα κάναμε αν δεν είχαμε Netflix;» περνάει συνέχεια από το μυαλό μας την τελευταία χρονιά, που ο χρόνος που περνάμε μέσα στο σπίτι έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Εάν ψάχνεις κι εσύ λοιπόν την επόμενη σειρά που θα κάνεις binge watch αυτό το Σαββατοκύριακο, σου έχουμε την τέλεια πρόταση, η οποία ακούει στο όνομα Firefly Lane.

Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Kristin Hannah, υμνεί τη δύναμη της γυναικείας φιλίας και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δεις τις Katherine Heigl και Sarah Chalke.

Μόνο που όταν δεις την Katherine, θα δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά, αφού η πάντα ξανθιά ηθοποιός έχει σκούρα καστανά μαλλιά στη συγκεκριμένη σειρά.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Heigl (@katherineheigl)

Αν και το αποτέλεσμα είναι ωραίο, η αλήθεια είναι πως εμείς την προτιμάμε ξανθιά και μάλλον η ίδια συμμερίζεται την άποψή μας, αφού για το ρόλο της φόρεσε περούκες και δεν έβαψε στην πραγματικότητα τα μαλλιά της.

Άλλωστε ως ξανθιά έχει εδραιωθεί στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη και ως ξανθιά έχει κερδίσει διάφορα βραβεία στην πορεία της καριέρας της.

Εσύ με ποιο από τα δύο looks την προτιμάς;