Όταν ακούμε το όνομά της, πάντα μας έρχεται στο νου η εικόνα της ως Blair Waldorf στο Gossip Girl, με τα σκούρα καστανά μαλλιά της πάντα στολισμένα με κάποιον φιόγκο. Στην πραγματικότητα, όμως, η Leighton Meester διαφέρει κατά πολύ από την εμβληματική περσόνα που την έκανε διάσημη, τόσο στο στιλ, όσο και στο beauty look της.

Αρχικά, η ηθοποιός είναι φυσική ξανθιά και έβαφε τα μαλλιά της σκούρα για τον ρόλο της στη σειρά. Μετά το τέλος των γυρισμάτων, η ίδια έχει επιλέξει να μείνει πιστή στις ρίζες της, διατηρώντας τα μαλλιά της σε σκούρες ξανθές αποχρώσεις.

Μία τέτοια καστανόξανθη απόχρωση έχει ακόμα, αλλά μόλις πήγε το στιλ τους ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας ένα edgy, ιδιαίτερο κούρεμα.

Η Leighton εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Shazam! Fury of the Gods με πολύ κοντές αφέλειες και χαλαρούς κυματισμούς στα μήκη των μαλλιών της.

Οι baby bangs ή αλλιώς micro bangs μπορούν να δώσουν αυτό το κάτι έξτρα σε κάθε κούρεμα και μπορούν να γίνουν σε κάθε τύπο μαλλιών – σγουρά, ίσια, κοντά ή μακριά – και αποτελούν τάση αυτή τη σεζόν. Εσείς θα τις τολμούσατε; 

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below