Η κορεάτικη σειρά Squid Game κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες από την πρεμιέρα της να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες στα χρονικά του Netflix. Στην απίθανη περίπτωση που δεν την έχετε δει ακόμη, η ιστορία ακολουθεί τον πρωταγωνιστή Gi-hun καθώς παίρνει μέρος μαζί με άλλα άτομα σε μία σειρά παιχνιδιών, με έπαθλο ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που θα αλλάξει τη ζωή τους. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά γρήγορα αντιλαμβάνονται πως παίζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους, αφού όσοι από αυτούς χάσουν ή αποκλειστούν, εκτελούνται.

Netflix

Ο πρωταγωνιστής Gi-hun είναι φυσικά ο μόνος που καταφέρνει να βγει ζωντανός, με τη νίκη του να μην είναι αυτή που φανταζόταν. Έχει κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, αλλά έχει δει αμέτρητους ανθρώπους να χάνουν βίαια τη ζωή τους. Ενώ έλειπε, η μητέρα του έφυγε από τη ζωή και η κόρη του έφυγε για την Αμερική. Εκεί αποφασίζει να κάνει μία δραματική αλλαγή στην εμφάνισή του, βάφοντας τα μαλλιά του σε μία έντονη κόκκινη απόχρωση.

Netflix

Οι περισσότεροι σκεφτήκαμε πως ίσως πρόκειται για ένα σημάδι πως θα πάρει μέρος ξανά στο παιχνίδι σε μία πιθανή δεύτερη σεζόν, αυτή τη φορά ως φρουρός. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk, κατέρριψε τη συγκεκριμένη θεωρία, εξηγώντας τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο ήρωας έβαψε τα μαλλιά του. «Τα κόκκινα μαλλιά του Gi-hun αντιπροσωπεύουν ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στον παλιό εαυτό του», αποκάλυψε στους Radio Times. «Είναι επίσης ένα σημάδι της οργής του».

Αν και μία δεύτερη σεζόν δεν βρίσκεται -ακόμα- στα σκαριά και η εξήγηση του σκηνοθέτη καταρρίπτει τη θεωρία πως τα μαλλιά του Gi-hun αποκάλυπταν αυτό, ο ίδιος είναι ανοιχτός στην ιδέα. Μέχρι τότε, μπορούμε απλά να ελπίζουμε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below