Αν αισθάνεστε πως το look σας χρειάζεται επειγόντως μια αλλαγή αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να πειράξετε το χρώμα των μαλλιών σας, η αλλαγή στο κούρεμα είναι μονόδρομος. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ριζικές αλλαγές που χρειάζονται απεριόριστο χρόνο και προσπάθεια για να επανέλθουν τα μαλλιά στην αρχική τους κατάσταση, αλλά μικρές και δημιουργικές παρεμβάσεις που θα καταφέρουν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση σας, διατηρώντας την ταυτόχρονα κλασική και φρέσκια.

Αν καταφέραμε να σας πείσουμε για την αλλαγή αυτή και ετοιμάζεστε να κλείσετε το ραντεβού σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να εμπνευστείτε από τα πιο μοντέρνα κουρέματα αυτού του χειμώνα.

Shag cut
Από τις εβδομάδες μόδας μέχρι και τώρα, το shag cut ή αλλιώς wolf cut συνεχίζει να παραμένει επίκαιρο και trendy, εμπνέοντας πολλά  νέα κορίτσια να το δοκιμάσουν. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μαλλιά μέχρι τον ώμο με layers σε διαφορετικά μήκη στο μπροστινό μέρος του προσώπου, αναδεικνύοντας το σχήμα του.

Μοντέρνο καρέ

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μακρύ, διακριτικό καρέ με κοντότερες συχνά αφέλειες στο μπροστινό μέρος του προσώπου. Με τον τρόπο αυτό συνδυάζεται επιτυχημένα η κλασικότητα του καρέ με την σύγχρονη και trendy αισθητική των curtain bangs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

The Bixie

Ουσιαστικά ένας συνδυασμός του bob haircut (κοντού καρέ) και του pixie haircut (του πολύ κοντού – σχεδόν “αγορέ” – καρέ), κοντά μαλλιά στην κορυφή και μακρύτερα στο πίσω μέρος, το οποίο έχει αρχίσει να υιοθετείται από πολλές γυναίκες το τελευταίο διάστημα, προκαλώντας μας να αναρωτηθούμε αν θα είναι το νέο κούρεμα που θα επικρατήσει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)


Heavy layers

Αν έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε να πειραματιστείτε χωρίς όμως να στερηθείτε το μήκος που με κόπο αποκτήσατε, σκεφτείτε να δώσετε διαφορετικά μήκη στα μαλλιά σας σχηματίζοντας layers στο μπροστινό μέρος και προσδίδοντας τους έτσι μεγαλύτερη κίνηση και όγκο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sums (@summermckeen)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below