Η Gigi Hadid δεν φοβάται τις αλλαγές όταν πρόκειται για τα μαλλιά της, γεγονός που δεν σταματά να μας υπενθυμίζει. Έχει δοκιμάσει κατά καιρούς τα πάντα, από ανοιχτό ξανθό μέχρι έντονο κόκκινo με τελευταία της επιλογή την πιο hot τάση της σεζόν, το «ακριβό» μελαχρινό.

Το πασίγνωστο μοντέλο μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το καινούργιο της λουκ με τον πιο δημιουργικό τρόπο, μια καμπάνια για τον οίκο Moschino με φωτογράφο τον Steven Meisel, διεγείροντας ταυτόχρονα τη περιέργειά μας αναφορικά με το αν η νέα αυτή αλλαγή είναι μόνιμη ή υιοθετήθηκε απλά και μόνο για χάρη της φωτογράφησης. Tα μαλλιά της Gigi (ή ενδεχομένως η περούκα της) έχουν μια πλούσια και λαμπερή καστανή απόχρωση, ενώ είναι χτενισμένα σε half up-do με κότσο στην κορυφή και δίνοντας έμφαση στον όγκο τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Τώρα, τι ακριβώς είναι το «ακριβό καστανό»;

Η απόχρωση αυτή βασίζεται περισσότερο στην διάσταση, την ενέργεια και τη λεπτομέρεια που προσδίδει στα μαλλιά όταν υιοθετείται. Συχνά, ειδικότερα όταν πρόκειται για σκούρες αποχρώσεις, εφαρμόζεται μία ενιαία απόχρωση σε ολόκληρη την επιφάνεια των μαλλιών, κάτι που δίνει την αίσθηση ερασιτεχνική προσέγγισης στην όλη διαδικασία, σχεδόν σαν από χρήση βαφής στο σπίτι.

Αντίθετα, όταν αφεθείτε στα χέρια ενός επαγγελματία, και εφόσον περιμένετε να αντικρύσετε ένα αποτέλεσμα που δεν μπορεί να επιτευχθεί στο σπίτι, η προσθήκη λεπτομέρειας είναι απαραίτητη. Σε αυτό ακριβώς αναφέρεται και το «ακριβό καστανό», αφού με την προσθήκη βαθύτερων αποχρώσεων αποφεύγεται το ενιαίο, βαρετό αποτέλεσμα και τα μαλλιά αποκτούν κίνηση και πιο «ακριβή» όψη.

Αν λοιπόν το «ακριβό καστανό» είναι η απόχρωση που σκέφτεστε να επιχειρήσετε κατά την  επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, έχετε κατά νου πως το βασικότερο είναι να είστε ξεκάθαρες ως προς το τι θα ζητήσετε από τον κομμωτή σας, ενημερώνοντάς τον πως δεν επιθυμείτε μία, ενιαία απόχρωση σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σας, αλλά αντίθετα βάθος και διάσταση στο χρώμα τους.

Και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας δικαιώσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below