Αν η λέξη «CaKe» σου θυμίζει μόνο κάτι σε γλυκό, τότε είμαι εδώ για να κάνω ένα refresh στη μνήμη σου και να σε διορθώσω, αφού πρόκειται για το «νόστιμο» παρατσούκλι που είχαν δημιουργήσει δύο από τα πιο hot κορίτσια του μόντελινγκ, η Kendall Jenner και η Cara Delevigne, το 2015 για να γιορτάσουν τη φιλία τους, το οποίο μάλιστα το προόριζαν και για μια σειρά ρούχων που θα σχεδίαζαν οι ίδιες. Πέντε χρόνια αργότερα, οι «CaKe» ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια φωτογράφιση που όμοιά της δεν έχεις ξαναδεί, μιας και έκαναν το μεγαλύτερο makeover ever, αλλάζοντας το look τους και συγκεκριμένα τα μαλλιά τους.

Η Kendall Jenner και η Cara Delevigne πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του Dexter Navy, για λογαριασμό του νέου ημερολογίου του Chaos SixtyNine για το 2020 και όπως θα δεις παρακάτω μεταφέρουν τους θαυμαστές τους σε μια άλλη εποχή μέσα από ένα καρέ κούρεμα τύπου bowl-cut, που είναι «όλα τα λεφτά». Και οι δύο κατάξανθες – για χάρη της φωτογράφισης – καλλονές φωτογραφήθηκαν φορώντας ελάχιστα ρούχα, ενώ σε κάποια κλικ κρύβουν με τα χέρια τους το στήθος τους, βγάζοντας μια ταυτόχρονα σικ και σέξι πλευρά.

View this post on Instagram

Merry Christmas Eve!!❤️ @caradelevingne and @kendalljenner in @chanelofficial for #Chaos69 Issue 4 by @dexternavy 🎁

A post shared by Chaossixtynine (@chaossixtynine) on

Το look δεν είναι αληθινό. Τα δύο διάσημα μοντέλα φόρεσαν περούκες, αλλά χάρη στα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου τους απέδειξαν πως θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν άνετα.