Μπορεί τα τελευταία 24ωρα η Khloé Kardashian να δέχεται τη σκληρή κριτική των fans της, οι οποίοι την κατηγορούν ότι άλλαξε τελείως πρόσωπο κι έγινε άλλος άνθρωπος, μετά τις τελευταίες πλαστικές επεμβάσεις και τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram, ωστόσο ένα είναι σίγουρο: η διάσημη τηλεπερσόνα τουλάχιστον μέσα από την ολοκληρωτική της αλλαγή επαναφέρει στο προσκήνιο ένα από τα πιο γοητευτικά χρώματα μαλλιών.

Η Khloé Kardashian ολοκλήρωσε το νέο της look υιοθετώντας το bronde hair color, μια από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές που αφορά στο χρωματολόγιο των μαλλιών τα τελευταία χρόνια. Κινείται ανάμεσα στο ξανθό (blonde) και το καστανό (brown) και ο συνδυασμός τους δημιουργεί αυτό το τόσο εκρηκτικό μίγμα. Κατά βάση το bronde έχει ως βάση το καστανό το οποίο ξανοίγεται ενδιάμεσα ή κατά μήκος με τεχνικές ξανοίγματος ή βαφής. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται εντονότερο, πιο φωτεινό και λούστρινο αποτέλεσμα, που χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά.

Το bronde hair color δίνει την εντύπωση πως τα μαλλιά τα έχει ανοίξει ο ήλιος, κάνοντας το look πιο φυσικό, αλλά και “ζεστό”, ιδανικό τόσο για τις γυναίκες που λατρεύουν το ξανθό, όσο και για εκείνες που προτιμούν φανατικά τους σκούρους τόνους.

Celebrities όπως το σούπερμοντελ Gisele Bundchen, η Miley Cyrus, η Jennifer Lopez, η Natalie Portman, η Sarah Jessica Parker και άλλες πολλές έχουν διαχρονικά επιλέξει το bronde ενώ στη λίστα μπαίνει τώρα και η Khloé Kardashian με την πιο σέξι εκδοχή του.

View this post on Instagram

location: under bitches skiiiinnnnn 💋

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below