Οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν γίνει το must – have item του νεσεσέρ μου. Χάρη σε αυτές μπορώ δημιουργήσω ένα μακιγιάζ, που θα δίνει έμφαση και ένταση στο βλέμμα, κάνοντάς το να ξεχωρίζει. Είναι πρακτικές, καθώς εφαρμόζονται εύκολα, έχουν διάρκεια, ενώ αποτελούν ιδανική λύση ιδιαίτερα για τις γυναίκες που δεν είναι προικισμένες από τη φύση με πλούσιες, πυκνές, μακριές βλεφαρίδες και παράλληλα δεν θέλουν να επιλέξουν μια πιο μόνιμη τεχνική, που είναι πιθανό να μην εφαρμοστεί με τον πιο επαγγελματικό και κατάλληλο τρόπο, με αποτέλεσμα να βλάψει και τις φυσικές τους μακροπρόθεσμα.

imaxtree

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ, θα σου πρότεινα να το κάνεις οπωσδήποτε. Φορώντας ψεύτικες βλεφαρίδες σου δίνεται η ευκαιρία να κυκλοφορήσεις το πρωί ακόμα και άβαφη, ενώ με αυτές μπορείς να τονίσεις ακόμα περισσότερο ένα βραδινό look, ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών που θα παρευρεθείς σε καλέσματα και party. Το μυστικό είναι να επιλέξεις ψεύτικες βλεφαρίδες υψηλής ποιότητας, που δεν θα χαλάσουν μετά την πρώτη χρήση, όπως αυτές που θα δεις παρακάτω, ενώ σημαντικό είναι να διαβάσεις και τα 4 steps που ακολουθώ πάντα στο μακιγιάζ και είναι ο καλύτερος οδηγός για την τοποθέτησή τους.

Step 1

Προετοίμασε το κινητό βλέφαρο, απλώνοντας λίγη ποσότητα primer, για να δημιουργήσεις την τέλεια βάση. Στη συνέχεια μπορείς να διαλέξεις τη σκιά ματιών που θα εφαρμόσεις για να δώσεις χρώμα στο κινητό βλέφαρο.

Step 2

Για να τονίσεις τα μάτια ακόμα περισσότερο και να «εξαφανίσεις» τις ρίζες των φυσικών βλεφαρίδων σου, σχημάτισε μια γραμμή κοντά σε αυτές με ένα eyeliner ή ένα μολύβι ματιών σε μαύρο ή σκούρο καφέ χρώμα.

Step 3

Πώς θα αποκτήσεις ένα πολύ dramatic look; Φυσικά βάζοντας λίγη ποσότητα μάσκαρα στις φυσικές βλεφαρίδες σου, πριν τοποθετήσεις τις ψεύτικες. Οι περισσότερες γυναίκες την αποφεύγουν, αλλά κατά την άποψή μου, δεν θα έπρεπε. Ακόμη, μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να εφαρμόσεις μάσκαρα και μετά την εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων, για να δώσεις μια ομοιόμορφη εικόνα στο βλέμμα σου και να τις «παντρέψεις» με τις φυσικές.

Step 4

Ακούμπησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, πριν βάλεις κόλλα, στις ρίζες των φυσικών βλεφαρίδων σου και έλεγξε το μήκος τους, ώστε αυτό να είναι ίδιο. Ίσως χρειαστεί να τις κουρέψεις, για να τις φέρεις περίπου στο ίδιο μήκος με τις φυσικές, για να μην έχεις ένα εξωπραγματικό και υπερβολικό αποτέλεσμα που δεν θα σε κολακεύει. Αφού ολοκληρώσεις αυτή τη διαδικασία, μπορείς να βάλεις μικρή ποσότητα από την ειδική κόλλα στη γραμμή των ψεύτικων βλεφαρίδων και μόλις στεγνώσει ελαφρά, χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι, πίεσε τη λωρίδα της ψεύτικης βλεφαρίδας ακριβώς πάνω στο ματόκλαδό σου με φορά από την εξωτερική άκρη προς την εσωτερική. Πίεσε με το δάχτυλό σου μέχρι να νιώσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου σταθερές. Κρύψε οποιοδήποτε σημάδι συγκόλλησης ανάμεσα στην ψεύτικη και την κανονική σου βλεφαρίδα, βάζοντας μάσκαρα, όπως έγραψα και πιο πάνω.

Τα brands που προτιμώ:

Make Up For Ever Ψεύτικες Βλεφαρίδες Lash Low Natural Impact

 

Catrice Cosmetics Lash Couture #InstaVolume Βλεφαρίδες

Huda Beauty False Lashes Samantha #7 Collection Classic

MAC 2Lash Βλεφαρίδες Για Εντυπωσιακό Μήκος