Το Lunar New Year γιορτάζεται κυρίως στις ασιατικές χώρες, ξεκινάει πάντα σε νέα σελήνη και είναι η πιο σημαντική γιορτή για τους Κινέζους. Με την έναρξη του όμως έρχεται και η στιγμή να δημιουργήσεις κι εσύ νέες παραδόσεις στο μακιγιάζ σου, προχωρώντας προς το μέλλον με κλασικές αποχρώσεις που αντανακλούν το λαμπερό φως της νέας σελήνης, μέσα από τη νέα συλλεκτική συλλογή της M∙A∙C, Lunar Illusions, που εμπνέεται από αυτό το γεγονός.

Η νέα, συλλεκτική συλλογή της M∙A∙C γιορτάζει το πνεύμα της ανανεωμένης οπτικής, της προοπτικής και των δυνατοτήτων. Προαναγγέλλοντας την καλή τύχη, η αρχή του νέου σεληνιακού έτους, επιτρέπει σε όλους μας να εισέλθουμε σταδιακά στο «μέλλον» ενώ βλέπουμε τα πάντα – συμπεριλαμβανομένου και του beauty bag μας- με μία νέα οπτική!

Η συλλογή αποτελείται από 11 τεμάχια, είναι βασισμένη σε M∙A∙C Classics και προσκαλεί όλους τους makeup lovers να δημιουργήσουν τις νέες παραδόσεις και να ανακαλύψουν την έμπνευση που κρύβουν αγαπημένα & κλασσικά προϊόντα, συνδυασμούς αποχρώσεων και νέες συσκευασίες.

EYESHADOW X 9: NOW AND ZEN

«Αυτή η νέα –σεληνιακή- χρονιά, είναι συνυφασμένη με τη μεταφορά στο μέλλον, όλων των πραγμάτων που πάντα αγαπούσες», εξηγεί η Regan Rabanal, M∙A∙C Senior Manager of Makeup Artistry. «Η αλλαγή είναι καλή, αλλά όχι πάντα εύκολη και αυτή η συλλογή προσφέρει νέους συνδυασμούς και υφές που είναι πρακτικοί για όλους, αλλά και επαγγελματικά αξιόπιστοι, ταυτόχρονα. Ως makeup artist, η συλλογή αυτή, με εμπνέει να δημιουργήσω κλασσικά looks που η αξία τους έχει μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, συνδυασμένα με νέα trends.»

LIPGLASS / LUNAR ILLUSIONS

Η συσκευασία της συλλεκτικής συλλογής με τη φρέσκια, απροσδόκητη εμφάνιση, αποκαλύπτει περίτεχνα μοτίβα με μπλε, ροζ και ροδακινί αποχρώσεις όπως αυτές τις Απαγορευμένης Πόλης και αποτελείται από 4 αποχρώσεις Lipstick, 4 αποχρώσεις Lipglass, 1 Blush Duo, μια 9πλή παλέτα σκιών ματιών και 1 πούδρα λάμψης Extra Dimension Skinfinish.

EXTRA DIMENSION SKINFINISH / LUNAR ILLUSIONS

LIPSTICK / LUNAR ILLUSIONS

POWDER BLUSH – SPLIT PAN: DYNASTIC FANTASTIC

Διαθέσιμη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο www.maccosmetics.gr