Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 24/11 στην καρδιά της Αθήνας. Και αυτό γιατί πραγματοποιήθηκε το 1ο Sneaker Convention στην Ελλάδα, το οποίο διοργανώθηκε από το overhype.gr.

Το ολοήμερο event ήταν αφιερωμένο αποκλειστικά στην sneaker κουλτούρα και έλαβε χώρα στο super ατμοσφαιρικό venue της Αθήνας, στο the HUB events, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα trends της sneaker σκηνής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Θερμός υποστηρικτής της πρωτοβουλίας του overhype.gr να ξεκινήσει ένα θεσμό, για τους λάτρεις του streetwear ήταν η M·A·C Cosmetics. Η εταιρία με τα εμβληματικά καλλυντικά ήταν εκεί με body art demo, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από υφές και χρώματα των sneakers. Με χρήση προϊόντων κυρίως από την pro σειρά του brand, οι M·A·C artists, με υψηλό επίπεδο artistry, διαμόρφωναν το σώμα του μοντέλου καθ’ όλη τη διάρκεια του event, όπως επίσης χάριζαν μικρές body art πινελιές στους παρευρισκόμενους.

Η M·A·C είναι ένα brand που υποστηρίζει από street style μέχρι glam beauty looks και δε θα μπορούσε να λείπει από ένα event σαν αυτό και να παρουσιάσει την unconventional πλευρά της ομορφιάς και της street κουλτούρας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below