Μπορεί το Instagram και το Tik Tok να κατακλύζουν όλων των ειδών τα eyeliner looks, όμως υπάρχει ένα νέο trend που διεκδικεί την πρωτιά στις καλοκαιρινές τάσεις του μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2021. Δεν είναι άλλο από το “inner-corner pop” makeup trend. Αυτή η εύκολη λύση αποτελεί το ιδανικό τουίστ του φετινού καλοκαιριού για όλες τις γυναίκες που η εφαρμογή του eyeliner  δεν είναι το ατού τους.

Είναι αλήθεια πως αυτό το trend δεν είναι καινούριο, ωστόσο, αν και μας έχει παρουσιαστεί κάποιους μήνες τώρα, όσο μπαίνει το καλοκαίρι γίνεται πιο δημοφιλές καθώς δίνει την ευκαιρία του εύκολου και γρήγορου πειραματισμού  με όλα τα ζωντανά χρώματα του καλοκαιριού – από το φωτεινό γαλάζιο μέχρι το έντονο ροζ και το εκτυφλωτικό πορτοκαλί.

Η διαδικασία εφαρμογής του είναι πανεύκολη. Είτε χρησιμοποιήσεις σκιά είτε χρησιμοποιήσεις κάποιο eyeliner, γιατί στο μακιγιάζ δεν υπάρχουν περιορισμοί, απλά παίρνεις μία ποσότητα προϊόντος και την τοποθετείς στην εσωτερική γωνία του ματιού. Όσο πιο messy τόσο το καλύτερο. Με αυτό τον τρόπο έχεις ένα ολοκληρωμένο eye-look που μπορείς να αφήσεις ως έχει ή να το εμπλουτίσεις με μία εξίσου έντονη σκιά στο κινητό βλέφαρο για ένα pop αποτέλεσμα που θα θυμίζει πίνακα του Andy Warhol.

Ό,τι και αν αποφασίσεις αυτό το νέο trend ήρθε για να μείνει και να σου προσφέρει πλήθος επιλογών για τα καλοκαιρινά σου looks.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα δικά μας αγαπημένα looks για να πάρεις έμπνευση!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALISSA (@alissajanay)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daiana Alesia (@mualesiadaiana)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below