Το cat eye look είναι -και θα συνεχίσει να είναι- ένα από τα αγαπημένα μακιγιάζ των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες. Με τη μάσκα να έχει γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας όμως, ίσως τώρα το εκτιμούμε ακόμα περισσότερο, αφού τονίζει το βλέμμα και κάνει πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή μας χωρίς κάποιο κραγιόν σε έντονο χρώμα.

Ακριβώς για αυτό, σας προτείνουμε να δώσετε βάση στο trick που θα σας αποκαλύψουμε παρακάτω, αφού θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό και σαγηνευτικό.

Πρόκειται για την τεχνική που ακούει στο όνομα tightlining και μας τη θύμισε ο celebrity makeup artist Sir John, ο οποίος επιμελείται, μεταξύ άλλων, το μακιγιάζ της Beyoncé.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

Για να την εφαρμόσετε, θα χρειαστείτε ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών και σταθερό χέρι. Με τα δάχτυλά σας ανασηκώνετε ελαφρώς το βλέφαρό σας και τοποθετείτε το μολύβι στην εσωτερική γραμμή των άνω βλεφάρων, προσέχοντας να μπει χρώμα κατά μήκος των βλεφαρίδων, εσωτερικά στη ρίζα τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

Στο σημείο αυτό βέβαια να σας προειδοποιήσουμε πως υπάρχει περίπτωση τα μάτια σας να δακρύσουν αν δεν το έχετε δοκιμάσει ξανά, οπότε κάντε το tightlining πριν οποιοδήποτε άλλο βήμα του μακιγιάζ.

Στη συνέχεια σχεδιάστε την γραμμή eyeliner όπως θα κάνατε συνήθως -με υγρό, gel ή pen eyeliner- και θα δείτε πως τα μάτια σας δείχνουν πιο έντονα και οι βλεφαρίδες σας πιο πυκνές.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below