Ναι, ξέρουμε. Τα αγαπημένα σου κραγιόν έχουν κλειστεί σχεδόν οριστικά στο συρτάρι του μπουντουάρ σου από πέρσι και πλέον το αξεσουάρ που λανσάρεις περισσότερο από όλα είναι η μάσκα. Το ίδιο και εμείς, αλλά υπάρχουν φορές που θέλουμε να φορέσουμε ένα έντονο χρώμα στα χείλη, ακόμα κι αν κρύβεται το χαμόγελό μας.

Για να μην καταλήξει όλο το χρώμα στη μάσκα, καλό είναι να επιλέξεις ένα σταθερό, ματ κραγιόν από αυτά που έχουν υγρή μορφή και στεγνώνουν στα χείλη. Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ιδανικά για εσένα που δεν θες να ανανεώνεις συνέχεια το κραγιόν σου, αφού μένουν σταθερά και αψεγάδιαστα για ώρες.

Παρόλα αυτά είναι τόσο σταθερά που μερικές φορές δεν φεύγουν αποτελεσματικά ούτε με ντεμακιγιάζ. Αν πάλι σου έχει τελειώσει, οι ελπίδες να το αφαιρέσεις μειώνονται δραματικά.

Μην αγχώνεσαι, σε αυτές τις περιπτώσεις, το παρακάτω τρικ θα σε σώσει και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα lip balm. Απλώνεις μία πλούσια στρώση στα χείλη σου και έπειτα τρίβεις απαλά με ένα χαρτομάντηλο ή λιγο βαμβάκι. Απλό, αλλά άκρως αποτελεσματικό!

Σε περίπτωση που ψάχνεις ένα νέο lip balm, εμείς σου προτείνουμε τα παρακάτω:

Hydrating Lip Balm, Laura Mercier

Cicaplast Lip Balm, La Roche-Posay

Lip Conditioner, MAC

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below