Αν το Instagram, το TikTok και το pinterest αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς σας, σίγουρα θα έχετε καταλάβει πως το fox eye makeup είναι και θα συνεχίσει για καιρό ακόμα να είναι ένα από τα πιο hot trends στο μακιγιάζ. Το έχετε δει στη Bella Hadid, στην Kendall Jenner και σε όλα τα it girls της μόδας και της ομορφιάς.

Σκοπός του fox eye makeup είναι να δώσει μία ανοδική πορεία στα μάτια, να τα επιμηκύνει, δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ενός mini eye lift. Μπορείτε να πετύχετε το look με σκιές, μολύβια ή eyeliner, ανάλογα με το πόσο έντονο ή minimal θέλετε να είναι το αποτέλεσμα.

Με τις εορταστικές εξόδους να ξεκινούν, σας προτείνουμε να υιοθετήσετε την παρακάτω εκδοχή που είδαμε στο Instagram της makeup artist Dana Vaughan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D A N A (@danavaughan)

Θα χρειαστείτε ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ, αφού πρωταγωνιστής του look είναι η χρυσή σκιά, την οποία θα τοποθετήσετε με ανοδική φορά στην εξωτερική γωνία των ματιών και φυσικά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Ακόμα κι αν οι ικανότητές σας στο μακιγιάζ δεν είναι ιδιαίτερες, το συγκεκριμένο look είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί, καθώς δεν απαιτεί πολύ blending. Plus, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και άρα ιδανικό για κάθε βραδινή έξοδο αυτή την περίοδο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below